Investigheaza cauza blocarii, nu da bani aiurea pe alt monitor. Legat de placa, stai calm. Trebuie sa duca orice joc posibil, chiar daca nu toate la maxim.
Doar ssd am. Nu pot sa activez v-sync in joc ca se blocheaza ecranul..nu stiu din ce cauza. De aia as vrea sa trec pe un monitor de 144hz ca poate am norocul sa il pot activa v-sync-ul si sa imi mearga bine.
Am observat acum ca am redus din setari si se misca mai bine.
Fps-uri tot atatea am intre 160-220 si pe low si pe medium si high doar ca nu am drop frame-uri pe low-medium
Sa nu duca placa video jocul? Adica mno.un rx580 8 gb nu pot sa zic ca e atat de slaba incat sa nu duca un joc de genu.
Salut! La o intrebare de anul trecut mi-ai raspuns si ti-am dat funda!
Am cautat acolo frumos si am facut ce ai zis.
Deci am reinstalat windows-ul am dat update la zi tot frumos apoi am descarcat driverul de la placa video /placa de baza+lan+audio+chipset etc de pe site-ul producatorului apoi am dat update la bios asa cum mi-ai spus si totul merce perfect!
Multumesc frumos! Am rezolvat tot datorita tie; 3 Am sa iti dau funda si aici si esti cel mai tare! Mi-ai luat o piatra de pe suflet, succes in continuare! Dumnezeu sa iti dea sanatate!
Pina la sanatate, poate imi mai da si cate un comision, ceva. Cind cumperi de la garaj sau te gindesti sa iei ceva-orice, online sau offline, intreaba-ma pe mine inainte. Nu o sa iti para rau.
Am notat!
Investigheaza cauza blocarii, nu da bani aiurea pe alt monitor. Legat de placa, stai calm. Trebuie sa duca orice joc posibil, chiar daca nu toate la maxim.