Diferenta este normala si se datoreaza diferentei de sistem de calcul.
64Gb iti arata masurand in sistemul de numarotare DECIMAL (10).
62Gb iti arata masurand in sistemul de numarotare BINAR/HEXAZECIMAL (2/16).
Din motive comerciale (de inteles) pe stick (sau alta unitate de stocare) se scrie cifra mai mare (adica ceea zecimala). In realitate insa, o parte din capacitatea de stocare mai e folosita si de tabelele de evidenta a fisierelor, iar spatiul gol afisat este calculat in sistem binar - deci va fi cifra mai mica.
Https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=64%2F1024*1000
Mersii,asta era explicatia
Nu stiu daca am dat bine fundă, dar si raspunsul tau este corect
Asculta aici fratioare e fake ai luat teapa, mai bine ceri banii înapoi și iei ceva mai scump da bun
Ești gelos este?
Este normal ca un stick de memorie să aibă mai puțină capacitate disponibilă decât este afișată pe ambalaj, deoarece sistemul de operare și alte aplicații ocupă o parte din capacitatea de stocare. De exemplu, un stick de memorie de 64 GB ar putea avea aproximativ 58-60 GB de capacitate disponibilă pentru utilizator.
Cele 2 GB care lipsește din capacitatea disponibilă sunt ocupate de sistemul de operare, de aplicațiile instalate și de alte fișiere necesare pentru funcționarea corectă a dispozitivului. Aceste fișiere pot include sistemul de fișiere, driverele de sistem și alte aplicații preinstalate.
Este posibil să puteți libera o parte din spațiul ocupat de aceste fișiere prin dezinstalarea aplicațiilor pe care nu le utilizați sau prin mutarea lor pe un alt dispozitiv de stocare, dar este puțin probabil să puteți elibera suficient spațiu pentru a recupera toți cei 2 GB.
E gol goluț stick-ul
Zero aplicatii sau informatii
O parte din spatiul de stocare este ocupat de sistemul de fisiere si de alte elemente necesare pentru functionarea corecta a stick-ului de memorie.
Păi chiar 2 giga?
E gol, formatat, nu are nimic pe el
Ar trebui sa verifici daca exista vreun fisier ascuns sau o aplicatie instalata pe stick-ul de memorie.
Daca nu gasesti niciun fisier ascuns sau aplicatie instalata pe stick-ul de memorie, atunci probabil cauza pentru care spatiul de stocare disponibil este mai mic decat te-ai astepta poate fi legata de probleme de coruptie sau erori de sistem.
Https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=gigabyte+to+gibibyte
Nu stiu cum sa verific, dar o sa il formatez
A venit gata formatat in fat32 dar avea ceva fisiere pe el si un apk pe care le-am șters
O fii rămas ceva ascuns cum spui tu
Mersii
Mulțumesc.
Am impartit 64 la 0.93 si imi da 68
Doctorandus are un răspuns mai simplu și corect.
Da,asa e
Dar nu stiu cum sa calculez sa iasă cei 2 giga
Pentru un rezultat aproximativ, împarte valoarea de stocare digitală prin 1.074.
https://www.google.com/search?q=64+gigabyte+to+gibibyte
Pai nu e ok
Iese 59
Si eu am 62
Iese 61 nu 62
Zendayya întreabă:
Panta_Cornel_1996 întreabă: