| GroparuVesel a întrebat:

Uneori cand imi aprind pc-ul imi apare logo-ul de la placa de baza ( ca de obicei ) si apoi cand vine vorba de logo-ul de la windows 7 ( cu incarcarea ) mi se face ecranul negru vreo 3-4 minute, indiferent daca a intrat sau nu desktop-ul. Intre timp mai vad putin ecranul sau cursorul, apoi iar negru. Mentionez ca nu e de la monitor. O fi de la windows? Am mai avut probleme cu el: aprindeam pc-ul, aparea logo-ul de la placa de baza si cand sa se incarce window-sul nu imi aparea logo-ul de la el si trebuia sa dau restart ca sa se incarce. Ceva solutii pentru actuala problema?
P.S.: Daca trebuie neaparat sa reinstalez windows-ul as vrea sa fie tot 7 pe 64 de biti si sa nu imi ceara activare, daca se poate sa lasati un link.

Răspuns Câştigător
| GabrielStn a răspuns:

Reinstaleaza windows-ul, iar daca vrei sa ti-l activezi descarca Windows Loader.

2 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Vrei cam multe! Si intr-un spatiu public unde nu se stie cine te vede, da asa e cand nu ai minte...

| SuspendatInPark a răspuns:

Formateaza si hdd-ul, imi e sa nu ai erori pe platane, asta ar fi explicatia de ce ar sta asa mult pana isi ia un driver.
Cauze sunt garla, trebuie sa-l vada cineva cu experienta.