Singura solutie este sa mergi la Ambasada sau la un Consulat si sa obtii un titlu de calatorie, acesta poate fi folosit pentru reintoarcerea in tara.
Pentru un act de identitate buletin sau pasaport, nu poate aplica nimeni in locul tau! Asta este legea!
Totul se face in persoana, de aceea este document legal personal.
Mergi la Ambasada Romana si cere-le un document sau o hartie la mana, care sa-ti permita intoarcerea in tara, de urgenta.
Problema este ca nu pot merge asta e ideea lucrezi si mi0as pierde jobul as fi frut ceva provizoriu ce sa folosesc 1 luna sa 2 pana primesc concediu ca sa pot merge acasa si sa aplic singur
Nu exista nimic provizoriu sa poti folosii.
In plus, sa stai ilegal in Londra, risti sa fii arestat si deportat imediat in Romania, fara posibilitatea s ate mai intorici vreodata in Anglia.
Gandeste-te bine, ca nu exista nimeni sa te poata ajuta acum, un act de identitate este un lucru serios, mult mai serios decat orice job de pe fata pamantului, de ala depinde libertatea ta!
Oricum, acasa nu poti pleca fara un act de identitate, pentru ca, toate vamile prin care treci te vor legitima, ori tu esti ilegal, deci, risti sa te puna imediat la racoare.
Nu stiu daca tu constientizezi cat de grava este situatia ta, probabil ca nu, odata ce te doare atat de mult de un job, cand problema ta este ilegalitatea ta in Anglia si libertatea ta.
Salut, trebuie sa te duci la ambasadă și sa le comunici ca ti-ai pierdut buletinul l. Ei vor suna la abasada romană să te identifice ( sunt translatori ) dupa acest procedeu ei iti vor da un act de identitate valabil 48 ore ca sa te poti intoarce in țară. Sper ca te-am ajutat sănătate!
YzuD întreabă: