| Anonimul3gsh a întrebat:

Salut, va rog frumos imi trebuie urgent un raspuns pentru aceasta intrebare! Doresc sa stiu cum pot afla parola mea de Facebook avand in vedere ca eu sunt conectat, pot umbla pe cont dar nu stiu parola.

4 răspunsuri:
| codrinmaestruldumelor a răspuns:

Buna, daca esti conectat de pe chrome si ai salvat parola in momentul logarii atunci o poti gasi in setarile chrome, mai exact: Dai pe cele 3 puncte de sus>setari>Parole>cauti Facebook in search-bar-ul din dreapta sus>in dreptul rezultatului apesi pe ochiul din dreapta lui>iti va cere un username si o parola insa o sa apesi deasupra butoanelor, pe "more choices" si vei selecta user-ul computerului>introduci parola computerului in campul de parola si dai OK
Sau te poti deloga de la cont iar mai apoi sa folosesti butonul de "mi-am uitat parola" de pe pagina principala a Facebook-ului, si vei primi un mail prin care o vei schimba cu una pe care o sti.

| Anonimul3gsh explică:

Codrin am incercat si nu am parola salvata nicaieri mi.m dat pe n pc disconnect si imi apare o parola veche pentr ca mi.am schimbt odata parola deci nu stiu ce sa fac

| codrinmaestruldumelor a răspuns (pentru Anonimul3gsh):

Atunci incearca a doua solutie pe care ti-am dat-o. Cand trebuie sa te conectezi la Facebook, apasa butonul "mi-am uitat parola" ca sa primesti un mail de resetare a ei. Sau nu mai stii nici parola mail-ului?

| Anonimul3gsh explică (pentru codrinmaestruldumelor):

Nici parola meilului no mai stiu