Buna, daca esti conectat de pe chrome si ai salvat parola in momentul logarii atunci o poti gasi in setarile chrome, mai exact: Dai pe cele 3 puncte de sus>setari>Parole>cauti Facebook in search-bar-ul din dreapta sus>in dreptul rezultatului apesi pe ochiul din dreapta lui>iti va cere un username si o parola insa o sa apesi deasupra butoanelor, pe "more choices" si vei selecta user-ul computerului>introduci parola computerului in campul de parola si dai OK
Sau te poti deloga de la cont iar mai apoi sa folosesti butonul de "mi-am uitat parola" de pe pagina principala a Facebook-ului, si vei primi un mail prin care o vei schimba cu una pe care o sti.
Codrin am incercat si nu am parola salvata nicaieri mi.m dat pe n pc disconnect si imi apare o parola veche pentr ca mi.am schimbt odata parola deci nu stiu ce sa fac
Atunci incearca a doua solutie pe care ti-am dat-o. Cand trebuie sa te conectezi la Facebook, apasa butonul "mi-am uitat parola" ca sa primesti un mail de resetare a ei. Sau nu mai stii nici parola mail-ului?
Nici parola meilului no mai stiu
Iuliana1811 întreabă: