Salut, stai liniștit, am achiziționat un S5 Gold nou, aveam 47% baterie când l-am scos din cutie, i-am descărcat bateria și apoi l-am pus la încărcat normal, nu l-am lăsat nici 12, nici 24 de ore. Bateria vine deja formatată, adică e făcută de ei pentru a evita aceste probleme. Mulți oameni nu știu chestia asta, dar 85% din telefoanele ăstea mai noi, vin deja cu bateria făcută și formatată. Așa că nu sta cu grijă!
Toate cele bune!
Nu inteleg de ce l-ai bagat la incarcat daca avea 50%? Nu asa maresti durata de viata a bateriei.Ba dimpotriva.Bateriile nu se ma formateaza de cativa ani.Il incarci normal.2-2,5 ore.
Pana acum l-am incarcat normal, dar mi se pare ca se consuma prea usor bateria, iar asta am auzit ca e din cauza ca nu am formatat-o...
Cat de normal l-ai incarcat pana acum daca in intrebare scrii ca il ai de doua zile? Nu te inteleg.
Pai in mod normal tu trebuia sa il descarci de tot de cand l-ai scos din cutie, nu sa il incarci pana la 100 %. Si da telefonul pentru formatare trebuie descarcat complet, iar apoi trebuie tinut la incarcat timp de 12 ore (preferabil sa fie si inchis) asadar iti sugerez sa-l pui peste noapte. Funda?