| bYbr0kenn a întrebat:

Salut, vara trecuta am vazut la un tov, un plugin in winamp, care permitea ca piesa care se termina, sa continue cu cea care trebuia sa inceapa ...nu prea imi dadeam seama cand se termina piesa,happy. Daca stiti, va rog sa imi spuneti si mie!

Răspuns Câştigător
| zdrangoi a răspuns:

Descarca de aici :

http://www.romania.acdc.ro/aimp3

si citeste atent :
AIMP – un player audio foarte asemanator cu Winamp. Un player care se asemana destul de mult cu ‘Winamp’, dar care se lauda cu o calitate superioara in ceea ce priveste redarea audio. Interfata standard a acestuia aduce foarte mult cu versiunea ‘Winamp 2. x’, dar am gasit un skin (Black Stilismo) care-l face sa arate mult mai bine si pe care l-am inclus in pachetul care poate fi descarcat.
Din program nu lipsesc ‘equalizer’-ul, efectele de animate care se misca in ritm cu melodia ascultata (visualization), ‘playlist’-ul, ‘fade effect’-ul (trecerea de la o melodie la alta fara intrerupere) si o functie de normalizare a volumului.
Nu lipseste nici suportul pentru setarile ‘global hotkeys’ plus ca player-ul mai vine si cu functie de inregistrare audio si bineinteles daca suporta inregistrare (recording) are inclus si suport de transformare a formatelor audio dintr-un format in altul.
Ca si in ‘Winamp’, AIMP este foarte costumizabil suportand si avand o multime de plug-in-uri care pot fi adaugate.

4 răspunsuri:
| cld2011 a răspuns:

Ceau, trebuie sa activezi din preferinte la fade out, fade in.pui vreo 2 secunde fade out si 2 fade in

| Ionait a răspuns:

AIMP2 are optiunea asta.

| bYbr0kenn explică:

Zdrangoi, nu gasesc chestia aia unde zici tu ...am pus si winamp in limba romana

| bYbr0kenn explică:

Zdrangoi, nu gasesc redare, si optiuni avansate... mentin inca odata ca folosesc winamp.si de winamp zic