| CassiusAlexander a întrebat:

Salut. Vi se pare overpriced Photoshop-ul? Și programele Adobe în general.

Fac fotografie de câțiva ani, lucrurile arată destul de bine. Parte din aplicațiile cu care obișnuiam să editez care erau gratuite nu mai sunt, astfel că am rămas aproape în lipsă de opțiuni. În plus nimeni nu prea îți acordă credibilitate dacă nu folosești aplicațiile consacrate.
Cu toate astea îmi vine foarte greu să îmi motivez că ar merita. Ce ziceți?

9 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Daca faci bani cu el, nu e overpriced. Pe de alta parte, ai optiuni gratuite excelente, cum ar fi The Gimp sau chiar si Paint.Net. In functie de complexitatea operatiilor pe care le faci poti folosi chiar si IrfanView pentru filtre/editari mai nepretentioase.

| NLS a răspuns:

Eu folosesc Serif Affinity Photo, pe care l-am luat la reducere cu 40 euro.
In mod normal e 55.

Au si echivalente pentru Illustrator si InDesign.

Sunt aproape la fel de puternice precum produsele Adobe, insa infinit mai ieftine.
Au fost create pentru Mac, ulterior aparand si editii pentru Windows.
Suporta unele pluginuri de Photoshop.

| Dismally a răspuns:

Exista abonamente cu nu stiu, 10 dolari pe luna deci nu e deloc mult pentru Photoshop.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimeni nu plateste pentru aplicatiile Adobe si ei stiu asta. Doar firmele platesc.

| Simpatic a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai si daca iti trebuie ce faci il iei de pe trackere crackuit? si cu trojan la pachet? sau boti care mineaza happy

| Bula a răspuns (pentru Simpatic):

Cracuiesti botii care mineaza, sa lucreze pentru tine. Astfel vei putea aduna si bani pentru a cumpara licenta.winking

| Simpatic a răspuns (pentru Bula):

Pai lucreaza pentru tine dar cu resursele tale adica cu CPU sau GPU meu, care ar fi avantajul? laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru Simpatic):

Iei de unde stii ca e bun, eu am de la niste canadieni da na plebii de rand iau virusi rusesti

| Bula a răspuns (pentru Simpatic):

Boturile sunt plasate pe calculatorul tau de altii, din exterior, si lucreaza pentru ei (folosind resursele calculatorului tau). Din asta, tu ai doar "avantajul" incetinirii calculatorului.
Daca schimbi destinatia productiei de cripto-monede, sa produca pentru tine (in loc de alti necunoscuti), atunci bot-ii iti aduc tie venituri, chiar te pot face "bogat" (sau macar asigura o parte din factura de curent big grin ).