Daca faci bani cu el, nu e overpriced. Pe de alta parte, ai optiuni gratuite excelente, cum ar fi The Gimp sau chiar si Paint.Net. In functie de complexitatea operatiilor pe care le faci poti folosi chiar si IrfanView pentru filtre/editari mai nepretentioase.
Eu folosesc Serif Affinity Photo, pe care l-am luat la reducere cu 40 euro.
In mod normal e 55.
Au si echivalente pentru Illustrator si InDesign.
Sunt aproape la fel de puternice precum produsele Adobe, insa infinit mai ieftine.
Au fost create pentru Mac, ulterior aparand si editii pentru Windows.
Suporta unele pluginuri de Photoshop.
Exista abonamente cu nu stiu, 10 dolari pe luna deci nu e deloc mult pentru Photoshop.
Nimeni nu plateste pentru aplicatiile Adobe si ei stiu asta. Doar firmele platesc.
Pai si daca iti trebuie ce faci il iei de pe trackere crackuit? si cu trojan la pachet? sau boti care mineaza
Iei de unde stii ca e bun, eu am de la niste canadieni da na plebii de rand iau virusi rusesti
Boturile sunt plasate pe calculatorul tau de altii, din exterior, si lucreaza pentru ei (folosind resursele calculatorului tau). Din asta, tu ai doar "avantajul" incetinirii calculatorului.
Daca schimbi destinatia productiei de cripto-monede, sa produca pentru tine (in loc de alti necunoscuti), atunci bot-ii iti aduc tie venituri, chiar te pot face "bogat" (sau macar asigura o parte din factura de curent ).