Daca nu stii sa-ti scrii lucrarea de la tine-putere, atunci nu termina!
Vei pune in pericol viata unor pacienti nevinovati!
Cel mai bine e să iei informațiile din cărți și articole scrise de medici. Evită blogurile scrise de necunoscuți dacă nu au o bibliografie pe care poți să o verifici. Orice lucrare trebuie să aibă o Introducere unde să justifici de ce e importantă tema aleasă de tine și niște chestiuni generale despre aceasta, ce capitole vei aborda în continuare etc. Următoarele capitole sunt alese în funcție de modul în care dorești să îți structurezi informațiile culese. Deci practic, acelea sunt capitole care trebuie să se refere strict la tema aleasă. La sfârșit o concluzie în care poți relua pe scurt ce ai spus și să tragi niște concluzii din ceea ce ai prezentat. Urmează capitole nenumerotate: Rezumat (în lb. română și engleză), Bibliografie și eventuale Anexe (dacă ai grafice și/ sau statistici detaliate sau alte umpluturi care nu meritau să încarce capitolele principale).
Buna, cel mai bine e sa imprumuti carti de specialitate de la școala voastră, nu stiu dacă poți împrumuta și de la facultatea de medicina ( fiind în domeniu poate e posibil) iar legat de structura lucrării - ar trebui sa va îndrume coordonatorul. Încearcă pe grupul postlicealei sa intrebi pe cineva care a terminat. Nu puteți consulta lucrările vechi de licența ale celor care au absolvit?
Tu termini scoala si vrei ca niste copii din afara sistemului medical sa-ti faca tema? Ce fel de asistent medical vei fi? Si cand ma gandesc ce pretentii salariale si extrasalariale aveti!
Da ce ați pățit domnule/doamnă? Vă supără ceva?
Ce vă băgați în seamă asa aiurea?
Pana la urmă am pus o întrebare ca tot omul vai de capu tău de frustrat/ă.Măi asa sunt unii pe-aici care chiar nu au ce face și se leagă aiurea de oameni?
Esti eleva la o postliceala si te exprimi cu "Ce vă băgați în seamă" Cum se traduce asta?
Da, "ma bag in seama" pentru ca imi este groaza ca as putea intra pe mana unui inconstient ca tine.
Vad ca toti ti-au raspuns in acelasi fel. Dar numai in mine te repezi, pentru ca ai vazut ca eu nu raspund injurios.
Trebuie sa ai un profesor coordonator pentru lucrarea de licenta.
Eu am avut ca indrumator pe diriginta, care ne-a oferit informatii cu privire la structurarea licentei, ce si unde trebuie incadrat, inclusiv dimensiunile si tipul de font folosit in acestea.
Lucrarea mi-am facut-o singur cu unele informatii de pe diverse site-uri din domeniu si ceva carti( fizice ori in format pdf). Ideea e sa stii ce-ai scris in lucrare si sa specifici la bibliografie ce informatii ai luat si de unde, inclusiv site-urile web.