| AlexSweet01 a întrebat:

Vreau peste cateva luni sa imi cumpar un ps4 sau un laptop pentru cateva jocuri (GTA V, Fifa/Pes). Care ar fi mai avantajos la pret?

Răspuns Câştigător
| TheOneTime a răspuns:

Un laptop care sa iti duca jocurile mentionate te va ajunge destul de scump ( un minim de 2500 lei care o sa le duca pe minim in gta V un medium pe Fifa si Pes ) dar ai avantajul ca laptopul e portabil si te poti juca unde vrei tu. Un PS4 e clar o alegere mult mai buna deoarece va rula jocurile fara nici o problema, nasol e ca nu o sa poti sa il ai cu tine peste tot.
Totusi daca nu te intereseaza mobilitatea, PS4-ul ar fi o alegere buna DOAR PENTRU SINGLE PLAYER! Pentru MultiPlayer vei avea taxe suplimentare. Dar daca nu esti un fan al Console-Gamingului iti recomand cu toata caldura un PC
aici au unul la 2500 lei cu tot cu monitor:
http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/2314830/

| AlexSweet01 explică (pentru TheOneTime):

Am un pc, dar il am de vreo 3 ani si nu mai merge (il voi da la reparat cel mai probabil) nu stiu nimic despre el dar o sa vad... Mersi oricum.

| TheOneTime a răspuns (pentru AlexSweet01):

Cu placere! Daca doresti, te pot ajuta sa iti faci un PC, cum vrei tu cu care vei putea rula orice joc nou aparut in orice buget vrei sa te incadrezi. Ma poti contacta pe mail : sebysebi14@yahoo.com

2 răspunsuri: