| maphiotul a întrebat:

Salut.
Vreau sa comand un tv si la specificatii scrie 50/60hz.
Cum vine asta? E pe 50 sau pe 60?
Ca e important.
Mersi

18 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca scrie la alimentare (230V 50/60Hz), atunci inseamna ca poate functiona atat pe retele cu frecventa de 50Hz (standard UE), dar si pe cele care au frecventa pana la 60Hz.

Daca scrie la prelucrarea imaginii, atunci inseamna ca poate functiona cu cadre de 50 sau 60Hz (comutarea fiind utila daca se fotografiaza /filmeaza ecranul, cand functioneaza, sa nu apara o parte neagra pe inregistrare).

| maphiotul explică (pentru Bula):

Păi intr-un loc scrie ca e pe 50hz si la specificatii mai detaliate scrie 50/60.nu stiu ce sa mai cred
Si vreau sa te intreb, am vazut pe Pc Garage ca au la televizoare criteriu de selectare 50, 60, 100, 120 herzi.Sunt 4 categorii in realitate sau de fapt sunt doar doua 50>60 si 100>120?

| maphiotul explică (pentru Bula):

Daca vrei iti trimit modelul exact sa verifici si tu.
Dar in privat, nu aici..ca apoi sar iar toți cu recomandări sa imi iau ăla, altul, ălalalt...

| Bula a răspuns (pentru maphiotul):

Reteaua electrica (de la noi) este de 50Hz. In putine locuri din lume este si de 60Hz (sau se poate modifica, daca e la generator).
Cele cu 100-120Hz sunt pentru regim de monitor.

| sierra1 a răspuns:

Merge și la noi pe 50 dar și in Samoa pe 60 dacă-ți cari bunăciunea de tv, acolo

| maphiotul explică (pentru sierra1):

Pentru a viziona conținutul Netflix în format Ultra HD, ai nevoie de următoarele:

Un abonament Netflix care permite difuzarea online în format Ultra HD.

Un televizor sau monitor cu frecvență de 60 Hz compatibil cu difuzarea online pe Netflix în format Ultra HD.

O viteză constantă a conexiunii la internet, de cel puțin 15 megabiți pe secundă.

Calitatea difuzării online setată la Auto sau la Înaltă.

Daca ai chef de miștouri sau ceva, sa ma anunți

| sierra1 a răspuns (pentru maphiotul):

In loc să zici "merci" de răspuns (atenție: singurul corect) mă iei la intrebări. Nu-i frumos!

,,și in Samoa pe 60 dacă-ți cari bunăciunea de tv, acolo"
Doar mie mi se pare ca suna a mișto?

N-aș-prea-zice:

https://help.netflix.com/ro/node/11559

Ia vezi mami care e frecvența rețelei in Samoa. OK?

Mi-ai trimis tu link-ul-ul,, mă tati" pentru Netflix hd dar vezi ca am scris mai sus la altcineva ca pentru Netflix 4k ma intereseaza.

N-ai tu tv 4k

și ăia 60, îs ai rețelei, mă mir că nu te-ai prins mafiotule mamă

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Banuiesc ca suporta si 50hz si 60hz ( la monitoare poti selecta 60hz sau 144 etc)... https://mytv-solution.com/......d-60hz-tv/

| maphiotul explică (pentru anonim_4396):

Si eu banuiesc, dar trebuie sa fiu sigur
Pentru ca am citit ca trebuie sa fie pe 60hz ca sa mearga Netflix 4k pe el

| Vilciu_Marian_1984 a răspuns:

Este pe maxim 60Htz, insa il poti seta si la 50 daca doresti, este in functie de preferinte

| maphiotul explică (pentru Vilciu_Marian_1984):

De ce l-as seta pe 50 daca are 60?
Consuma mai putin sau?