Pai o suporta procesorul 2 placi video. dar nu suporta placa de baza. logic...
Daca nu ma insel poti folosi doua monitoare folosind HDMi-ul si VGA sau HDMI si DVI iar adaptor de la HDMI la VGA nu exista doar convertor si ala costa o caruta de bani.
Daca 20 lei e o caruta de bani... Eu atat am dat pe el. In Bucuresti. Daca stai in alta parte se gaseste greu.
Nu exista adaptor de la HDMI la VGA functional, pentru ca pe hdmi se transmite semnal digital si pentru pentru vga trebuie convertit semnalul in analog.
Salut. nu nu merge sa conectezi 2 monitoare. Placa video are iesiri doar pentru un singur monitor care are intrare pe dvi/vga sau hdmi. procesorul nu suport 2 placi video. asa ca da-te batut. ia o placa video dual-channel. bafta
Http://ark.intel.com/......o-2_58-GHz - Procesorul suporta 2 monitoare. Iar la placa video in option imi apare optiunea de multi monitor. Si in plus, si pe site imi spune ca suporta. Deci...
Aaa. si am scris ca daca bag un singur monitor pe dvi sau hdmi tot nu merge. merge numai pe vga
La asta nu m-am gandit. Pe siteu producatorului nu vad detalii cu referire la chestia asta. E placa cumparata recent. :/ASrock d1800m.
Pai o suporta procesorul 2 placi video. dar nu suporta placa de baza. logic...
Asta ia-m zis si eu