Poti sa dai ce adresa vrei tu, dar pachetul se va duce la adresa respectiva si tu nu vei pueta sa-l recuperezi, odata ce nu locuiesti acolo.
Asta este cea mai proasta solutie pe care o poti gasi. De ce ai vrea sa cumperi ceva si sa ti se trimita obiectul respectiv, la o adresa necunoscuta?
Nu-ti ramburseaza nimeni nimic, fiind doar vina ta, fiindca ai pus o adresa fictiva.
Nu e un obiect fizic... e digital, o aplicatie de pe app store
Nu inteleg totusi, care-i logica cumpararii legale a unei aplicatii, cu un nume si adresa fictiva?
Intelegeam sa dau numele si adresa pentru un obiect fizic, dar digital... si mai vor si nr de telefon. La Android poti pune orice tara si orice nume, daca ai datele cardului merge. Dar din cate am inteles la Apple nu e chiar asa, vor ca adresa si numele sa corespunda cu cardul
Legal si corect este sa nu dai nimic fictiv si chiar nu inteleg, de ce vrei sa faci ilegalitati in facturare, ori sa-ti ascunzi adresa, care este logica din spatele actiunii tale?
Pentru ca pe Android imi cere doar tara, nu trebuie sa dau strada si nr de telefon pentru un produs digital, e ciudat ca Apple cere asta pentru o aplicatie de 10 lei (1.99$)
Ce ar putea cei de la Apple sa faca cu adresa ta? Inteleg ca esti sceptic daca iti cere o firma oarecare adresa, dar Apple?
Nu stiu dar alta era intrebarea lol
Cred ca nu are nimic, ai vazut ca unii oameni se muta si de 5 ori pe an. Nu sta nimeni sa ii ia la socoteala. Poate afecta doar in cazul in care ti se cere musai sa dai adresa din buletin si tu le dai alta dar nu cred...
Salut,
Introducerea adresei care nu corespunde cu cea de la bancă este posibil să fie motivul pentru care metoda respectivă de plată ți-a fost respinsă (cu referire la cealaltă întrebare pe care ai postat-o).
Dacă îți dorești să introduci informațiile care corespund realității, poți reverifica dacă va fi acceptat cardul respectiv ca metodă de plată.
Dispozitivul pe care îl folosești nu va fi blocat. În schimb, este posibil să nu poți realiza anumite acțiuni, cum este cea pe care deja ai întâmpinat-o, aceea de a nu putea să cumperi o aplicație din App Store.
Am reactualizat informatiile, le-am pus pe cele bune dar tot nu merge. Poate sa fie o problema la banca? Adica Apple sa nu accepte plata de la banca respectiva? Cardul e valid ca merge pe Android in google store
Salut,
Introducerea adresei care nu corespunde cu cea de la bancă este posibil să fie motivul pentru care metoda respectivă de plată ți-a fost respinsă (cu referire la cealaltă întrebare pe care ai postat-o).
Dacă îți dorești să introduci informațiile care corespund realității, poți reverifica dacă va fi acceptat cardul respectiv ca metodă de plată.
Dispozitivul pe care îl folosești nu va fi blocat. În schimb, este posibil să nu poți realiza anumite acțiuni, cum este cea pe care deja ai întâmpinat-o, aceea de a nu putea să cumperi o aplicație din App Store.
Da, este posibil ca plata cu cardul respectiv să nu corespundă criteriilor de validare ca metodă de plată de la Apple.
Inițial ar fi mai ok sa pui adresa corecta ca in cazul in care vrei o rambursare să-ți poată da banii înapoi, dar na, fa cum vrei. Nu ți-l blochează, keep calm
Si daca o sa zica ca adresa sau numele nu se potriveste cu cardul si nu ma lasa sa cumpar? Se poate intampla?
Eu pe Apple nu am încercat asta, in schimb, pe Android poți pune orice adresa dorești. Nu vreau să te induc în eroare