| CuriozitateaInPersoana a întrebat:

Salut! Vreau sa cumpăr o pereche de casti wireless de tip on ear sa le folosesc pentru telefon. Poate cineva sa îmi recomande unele bune? Mulțumesc!

3 răspunsuri:
| AdrianGht a răspuns:

Salut!

https://www.pcgarage.ro/......ca-on-ear/

poti arunca un ochi si aici si daca gasesti ceva ok, iti las un cod de reducere valabil pentru aproape orice comanda pe site: VU2AATJJ
codul se introduce inainte de finalizarea comenzii in sectiunea cosul meu apasand pe "Ai un voucher, cupon de reducere sau card cadou? Click aici sa-l introduci."

| siriusblack98 a răspuns:

Eu unul prefer sa recomand produsele testate personal, nu cum fac restul sa citeasca pretul si specificatiile la produse scumpe si sa bage mana in foc pe banii altuia ca sunt si bune in timp. Eu folosesc de 1 an jumate casti de la zoopie atat on ear cat si varianta in ear si ma declar pe deplin multumit. Initial am zis ca ce firma e aia ca nu mai auzisem de ei dar chiar au fost excelente produsele calitate-pret. Ii gasesti si pe eMag dar la ei pe site posibil sa le iei mai ieftin ca mna, nu sunt aceleasi taxe.

| Cartofprajit20 a răspuns:

Sony WH-CH520. Sunt destul de bune și ca pret sunt decente, eu le am luat la reducere de pe eMAG. Ai și aplicatie daca vrei sa reglezi calitatea sunetului (Sony Sound connect)