O camera cu cat este mai scumpa cu atat este mai buna si mai performanta. Cu toate acestea depinde de tine sa faci ca produsul final sa iasa cel dorit, chiar si cu o camera mai putin performanta. Bafta!
Pot sa-l fac sa iasa bine dar am nevoie si de echipament. Am nevoie de sfaturi despre un microfon si o placa audio externa cat de cat de calitate. (sa nu am zgomot de fundal)
Depinde despre ce faci documentarul. Daca il faci despre natura, iti va trebui un microfon suspendat (din ala pufos) pentru a surprinde fiecare bazait, fiecare susur al apei, etc. Insa, daca vrei sa faci despre altceva, de ex despre parkour - poti filma fara sunet, pui apoi la editare o melodie antrenanta. Cred ca ar trebui sa iti ajunga camera JVC.
Documentarul are legatura cu orasul si o sa fie filmat prin oras, pe un bloc, prin centru si daca nu am o placa audio si un microfon catusi de cat bun o sa se auda zgomotul acela de fundal. De ex. cand o sa prezint unele aspecte (atunci cand sunt pe bloc) o sa se auda aiurea daca bate vantul de exemplu. O sa incerc sa mai editez sunetul in audition sa iasa bine dar am nevoie de sfaturi: Un microfon si o placa audio. Multumesc pentru raspuns.