| Doctorfishadi a întrebat:

Vreau sa fac un videoclip din imaginile mele, cu muzica.Problema este ca l-am facut cu 2 programe, dar cu nici unul dupa ce il fac nu il pot pune pe facebook sad.Cu ce sa il fac ca sa il pot posta?
.Imi zice ca nu am drept de autor!

Răspuns Câştigător
| horia2012 a răspuns:

Ce-ai intrebat si ce raspunsuri ai primit.
Daca melodia pe care o folosesti nu este complet gratis (in sensul ca ai dreptul sa o folosesti) nu gratis la descarcat, atunci nu te lasa sa incarci video clipul. Cauta melodii care sunt complet gratis si sa le folosesti cum vrei.

| Doctorfishadi explică (pentru horia2012):

Da,cred ca asta este problema.Dar faza tare este ca pe yotobe merge! Si sa iti zic ce am incercat:Am incarcat videoul pe yotobe,l-am descarcat cu yotobe downloader, si am incercat sa il postez iar descarcat de pe yotobe, dar nema, nu merge! Si am vazut ca nu mai merge sa pun nici un video pe facebook, pot pune doar imagini! Care o fi cauza?

A,si sa iti arat ce mesaj imi da:You recently posted something that violates Facebook policies, so you're temporarily blocked from using this feature. For more information, visit the Help Center.

To keep from getting blocked again, please make sure you've read and understand Facebook's Community Standards.

În cazul în care crezi că vezi asta din greşeală, te rugăm anunţă-ne. Oare au suspendat contul? Pana cand naiba ramane asa, trebuie facut ceva special ca sa il deblockez?

| horia2012 a răspuns (pentru Doctorfishadi):

Nu merge pentru ca acel clip este deja al tau. (are un autor). Youtube nu are de unde sa stie ca cel care il descarca si incearca sa-l posteze esti tot tu.(chiar daca este acelasi cont).

Ai incarcat ceva ce a incalcat regulile Facebook privitoare la materialele video. Trebuie sa citesti regulile lor referiotare la ce poti posta si ce nu. Te-a blocat pe chestia asta (video). Poti posta numai fotografii. Nu stiu cat te tine blocat si nu ai ce face. Ar trebui sa scrie tot in regulamentul lor.

E de lamelodie happy.

OK. Ti-am spus happy

8 răspunsuri:
| Aimee33 a răspuns:

Filmele
poti sa le faci cu windows dvd maker, pe care il ai in "start", sau
windows movie maker. daca le ai in calculator, cred ca este mai sigur.
winking funda? kiss

| Axin_Luci_1984 a răspuns:

Poti sa faci cu windows dvd maker