| d3vi1l a întrebat:

Salut, vreau sa imi cumpar si eu un mouse de gaming, nu vreau cine stie ce dracie, vreau un mouse ergonomic sa imi stea mana bine pe el, sa aiba cat de cat precizie si la un pret bun.
In principiu il folosesc sa joc LoL si CS si din cand in cand MT2.
Bugetul e cam mic, nu prea sunt dispus sa dau mult pe un soarec, bugetul fiind de max 80 ron., dar in caz in care gasiti unu mult mai bun si diferenta nu e foarte mare ( adica daca e 100 lei, acum nu o sa ma zgarcesc pentru 20 lei ca sa nu depasesc bugetul, sper ca a-ti inteles ce vreau sa zic). Acum daca o depasi nitel nu-i bai, dar sa merite.

Răspuns Câştigător
| KodrutZ a răspuns:

X7-le, fara indoiala, dar mai sint o gramada de optiuni interesante in jur de 100 RON:
1. Hama uRage Evo/Mobile
2. Cyber Snipa Intelliscope
3. Arctic Cooling M551/M571
Cam astea, plus inca vreo citeva modele. M-am uitat sa aiba minim 2400 dpi.

5 răspunsuri:
| laptopnews a răspuns:

A4tech x7 e o solutie buna! Poti sa mergi cu incredere pe modelul acesta! Succes!

| dracu14 a răspuns:

Un hama urage, ar fi bun, eu am tastatura de la ei si sunt foarte multumit de ea, cand mi-am cumparat eu ieri un mouse Microsoft de la altex, am vazut mouseul hama urage la 90 de ron

| 5IrOK a răspuns:

Eu zic sa iti iei un a4tech x7...e un mouse super pentru cs si pentru gaming in general
Eu am unul si sunt foarte multumit de el
Este mare si butoanele din dreapta si stanga se apasa foarte usor plus mai are si schimbare dpi de la 600 la 3200
Funda?

| CosaSorinaIulia a răspuns:

Cumpara mouse index DSS1
fin micut de buna calitate il am de 3 ani si inca mai tine
e foarte bun