| R4V3N a întrebat:

Vreau sa imi cumpar un aparat foto semi-profesional. Ideea e ca vreau ceva cu un raport pret-calitate bun, pana in 500 de lei (nu vreau nou, vreau ceva second de pe olx, tocmai.ro sau asa). Ati putea sa cautati voi (doar cei care se pricep, va rog) un aparat care sa indeplineasca conditiile de mai sus pe olx, piata a-z sau unde stiti voi, locatia Cluj Napoca si sa fie mai noi anunturile, si sa imi lasati aici link? Vreau ceva care sa faca si poze mai 'colorate' (nu stiu cum se zice, cred ca e contrast mai mare sau asa ceva). Multumeesc muult! Dau funda big grin

2 răspunsuri:
| MayhemChimera a răspuns:

Hei :).Eu fac fotografii si daca vrei un DSLR, clar nu o sa gasesti unul la 500 de lei.Eu am cumparat acum vreo 6 luni acest aparat (http://www.altex.ro/......negru),din altex la pretul intreg(acuma e la reducere) si e foarte bun. Face poze cu o rezolutie foarte buna, constrast al culorilor puternic.Parerea mea e ca incadreaza in zona celor mai bune aparate de pe piata.Mai bine aduni inca 200 de lei si iti cumperi un aparat performant decat unul compact. Sper ca te-am ajutat :)