| Karu a întrebat:

Salut happy Vreau sa imi iau un PC( pe bucati) si as vrea niste pareri despre asta( bugetul e de 2000 LEI )

Răspuns Câştigător
| SouLIce a răspuns:

Http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/995572/
Daca mai poti plusa cu 200 lei poti lua un r9

9 răspunsuri:
| bogdan324 a răspuns:

Asta e foarte bun, am pus sursa de 500w in caz ca vei face un upgrade pe viitor, dar daca nu mai faci upgrade poti sa iti iei una de 400w cu vreo 50 de lei mai putin
http://www.mediadot.ro/wishlist/49633/

| TwiSt1997 a răspuns (pentru bogdan324):

Cum sa pui ba procesorul ala? Un fx 6300 si cu un 750(gasesti pe la 500 lei) e cel mai ok, trebuie sa fie echilibrate procul cu placa video.

| bogdan324 a răspuns (pentru TwiSt1997):

Mai omule, ca sa ai un fx 6300 iti trebuie o racire zdravana ca sa nu ai probleme cu el,deci asta inseamna sa schimb carcasa, sa pun cateva ventilatoare, cooler aftermarket, asta inseamna ca iti trebuie un buget mult mai mare ca sa poti tine un procesor ca ala in conditii optime, asa mai bine are un pentium dual core de 3.2 ghz care se descurca la aproape fel de bine ca si un i3 in jocuri, si vorba aia, un i3 costa dublu fata de un pentium dual core, am testat eu personal si nu exista diferente mari de performanta, mai ales in jocuri.

Sistemul de la soulice+un cooler pana in 100 lei, si te duci super bine.Nu prea cred ca e aproape egal cu un i3 dual-crore-ul ala. Daca nu mai mergea un i3 4160 in locul fx-ului.

Ca sa stii, am avut un pentium g3220 cu o nVIDIA gtx 750 ti, in battlefield 3 pe setari ultra aveam in jur de 40fps, dupa care am pus un i3 4150 si nu era mare diferenta, maxim 3 fps-uri aveam in plus fata de acel pentium.

BF3 nu-i un sistem de referinta, si sunt sigur ca pe minimun fps conteaza destul de mult.

Eu doar am dat un exemplu, oricum pe pentium aveam minim 28fps iar pe i3 aveam acelasi minim, 28fps pe aceleasi setari, in average fps i3-ul are cu 2-3 fps-uri mai mult, oricum cel putin pentru mine nu mi se pare normal sa dai aproape 500 de ron pe un amarat de dual core, si daca vrei un procesor de la amd care sa fie zdravan, spre ex acel fx 6300, iti trebuie o racire al naibii de buna, asta inseamna ca trebuie sa cheltuiesti foarte mult doar pentru racirea procesorului si asta va reduce bugetul placii video, sper ca ai inteles.

Aha.Oricum cu un cooler bunicel pana in 100 lei racirea e foarte ok la fx 6300, iar a aparut i3 4160 care e foarte ok. Oricum 6300 e intre i3 si i5.

| TwiSt1997 a răspuns:

Ia-ti ce ti-a dat soulice, n-are rost sa-ti mai fac si eu un wishlist.