Http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/995572/
Daca mai poti plusa cu 200 lei poti lua un r9
Asta e foarte bun, am pus sursa de 500w in caz ca vei face un upgrade pe viitor, dar daca nu mai faci upgrade poti sa iti iei una de 400w cu vreo 50 de lei mai putin
http://www.mediadot.ro/wishlist/49633/
Mai omule, ca sa ai un fx 6300 iti trebuie o racire zdravana ca sa nu ai probleme cu el,deci asta inseamna sa schimb carcasa, sa pun cateva ventilatoare, cooler aftermarket, asta inseamna ca iti trebuie un buget mult mai mare ca sa poti tine un procesor ca ala in conditii optime, asa mai bine are un pentium dual core de 3.2 ghz care se descurca la aproape fel de bine ca si un i3 in jocuri, si vorba aia, un i3 costa dublu fata de un pentium dual core, am testat eu personal si nu exista diferente mari de performanta, mai ales in jocuri.
Eu doar am dat un exemplu, oricum pe pentium aveam minim 28fps iar pe i3 aveam acelasi minim, 28fps pe aceleasi setari, in average fps i3-ul are cu 2-3 fps-uri mai mult, oricum cel putin pentru mine nu mi se pare normal sa dai aproape 500 de ron pe un amarat de dual core, si daca vrei un procesor de la amd care sa fie zdravan, spre ex acel fx 6300, iti trebuie o racire al naibii de buna, asta inseamna ca trebuie sa cheltuiesti foarte mult doar pentru racirea procesorului si asta va reduce bugetul placii video, sper ca ai inteles.