| alexxx a întrebat:

vreau sa imi schimb rajnita de telefon si nu stiu care e mai bun dintre iphone 4 sau nokia n8 pls care lti alege si de ce! si sa nu se strice dupa juma de anlaughing

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buburuzaucigasa, sunt acri strugurii ăia, așa-i?
Odată ce ai avut un iPhone măcar o săptămână n-o să te mai uiți la alte telefoane. Are câteva lipsuri (de care te poți lipsi într-o oarecare măsură), dar excelează la absolut tot ce este și ce „știe" să facă.
Recomandarea mea, ca posesor de iPhone (pur subiectivă deci), e iPhone.
Iar camera foto de pe iPhone 4 e peste cea de pe N8, da, are mai puțini MP, dar cine știe ce e ăla BSI CMOS atunci știe de ce iPhone scoate poze mai bune.

7 răspunsuri:
| sinblade27 a răspuns:

Sfatul meu e sa iei nokia. se aude ca deja iphone 4 are ceva probleme citeste pe net despre asta

| bOse a răspuns:

Nokia foloseste mult utilizatul Symbian, Iphone foloseste un Os pe baza Mac-ului.

Ai pus vreodata mana pe un Iphone? Daca nu, mergi e Iphone 4 si nu te uita lung la camera de 12 mp a n8-ului si la hdmi pentru ca nu ai nevoie de ele.

| buburuzaucigasa a răspuns:

Nokia N8 ca iphone e varza (are un prieten si nu este multumit de e deloc). Acum depinde tie ce iti place eu am Nokia5230 si sunt multumita de el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iphone 4 are multe functii dar din cate stiu are ceva probleme cu semnalul ( ei zic ca au fi rezolvat asta dar nu stiu in ce masura ). in rest ala are o gramada de aplicatii f. utile. eu iphone 4 mi-as lua... sunt fan nokia dar cu iphone 4 apple i-a luat happy dar tu faci cum vrei big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iphone 4 word happy chiar daca costa mult

| ZuZyK_7094 a răspuns:

Normal ca i-Phonelaughingdar ramane la decizia ta sa alegi.

| sorin93 a răspuns:

Cumpara ce iti place, parera mea este ca nokia n8, acum tu alegi.