Este normal sa ceara formatarea hdd pentru ca inregistrarile pe care le vei face pe hdd cu Samsung vor fi criptate pentru a fi folosite special pentru televizoarele marca Samsung, cam fiecare producator de tvuri care da optiune de recording face chestia asta. Nu te mai chinui sa formatezi hdd in calculator, lasa smart tvul sa o faca.
La chestia asta m-am gandit si eu, ca folosesc o criptare speciala sa combata pirateria. Dar faza e ca mie imi trebuie la scoala inregistrarea aia si imi e cam greu sa car TV la scoala. Nu exista chiar nici o metoda sa scoat alea de pe HDD?
Nu ai cumva posibilitatea sa urci filmuletul inregistrat pe youtube si pe urma sa-l descarci cu asta: http://keepvid.com/?
Pai cum as putea sa il uploadez pe youtube? Mi-a zis un prieten ca exista un program prin care poti sa inregistrezi de la TV prin cablu HDMI, dar nu mai stie cum se numeste.
Am intrat pe youtube si prin aplicatia TV-ului, si prin browser. La browser am intrat, am dat la incarcare si zice sa aleg fisiere din calculator, dar nu pot sa selectez nimic.
Aceeasi problema o am si eu. Eu am un monitor/TV T23A750. ai rezolvat-o pana la urma?
Nu. Pana la urma am gasit pe net emisiunea.
Aha. deci nu se pot decripta in niciun fel, nu?
Nu cred.
Ok. merci!
Am un Sony. Pentru ca sa inregistrez o emisiune cum procedez sa inregistrez ce imi trebuie un stick?