Atunci zi ca vrei sa inveti web development. Cauta pe net, gasesti multe tutoriale de HTML, CSS, JS, PhP si MySQL.
Banuiesc ca vorbesti de html/css/javascript/php, nu? Gasesti peste tot cursuri si este foarte usor de invatat.
Html si css nu sunt limbaje de programare
Sunt limbaje de scripting, de ce nu ar fi?
Ma rog, sunt nou in domeniu, dar ma enerveaza cand vine unul care se crede mare barosan si nu stie sa deschida visual studio.
Pentru ca in HTML, ML vine de la markup language. Daca HTML e scripting, atunci si un manual de biologie e scripting.
Tu nu esti cu toate tiglele pe casa, nu-i asa? Ba, deci oamenii ca tine sunt motivul pentru care tarii noastre ii merge asa prost. Nu ai habar de nimic, dar de nimic, vine unul si te corecteaza, si pe langa ca o dai in bara urat cu raspunsul urmator, il mai si faci pe ala arogant si iti mai si asumi ca ala nu stie nici macar sa deschida Visual Studio (de parca are vreo legatura skillul de programare cu abilitatea de a deschide Visual Studio).
Ma refeream la tine la fiecare raspuns. Imi cer scuze daca te-am ofensat, dar raspunsul tau mi s-a parut arogant.
Adica e clar ca nu am dat tocmai un raspuns corect. Dar 100% se poate observa ca am habar de limbaje si stiu cu ce se mananca. Evident ca html si css nu sunt limbaje, dar permite-mi te rog mie sa le clasific asa. Imi cer scuze inca o data pentru orice neplacere.
Http://tldp.org/
bash scripting
nu te satisface, atunci TU ESTI DE VINA ca nu ai explicat CLAR in ce vrei sa scriptezi... bash e cel mai semnificativ din cauza ca e folosit de TOTI administratorii de retea/sistem
dar mai sunt o tona extrema de "scripting", cum ar fi
perl, python, visual basic, php, etc., etc., ETECETERA!
OneGoo întreabă:
Andrei1124 întreabă: