| mbogdan27 a întrebat:

Vreau sa ma sfatuiti si pe mine daca aceasta camera este buna la pretul ei http://www.f64.ro/fuji-finepix-hs-30-exr-zoom-30x-16mp-f ull-hd.html.Ideea e ca nu vreau sa dau 10 milioane, si aceasta mi se pare cea mai potrivita in banii acestia, mai ales ca e redusa 5 milioane. Daca are cineva camera asta si are poze facute cu ea, poate poate sa mi le arate si mie, as fi recunoscator.Totodata, daca puteti sa-mi explicati si mie care este diferenta dintre o camera foto DSLR si un Bridge.Multumesc

2 răspunsuri:
| geosto a răspuns:

Nu recomand sa iti achizitionezi camera foto! Sta prost ca capitolul... pixeli! Inainte erau bune, dar acum marca Fuji parca a luat-o razna! Am facut o proasta alegere cand am luat o camera foto fuji! vezi pe forum, ca multi se plang ca aparatele foto au prb! decizia i-ti apartine!

| owadel a răspuns:

Eu zic ca e buna camera si diferenta dintre DSLR si Bridge e ca DSLR-urile sunt camere foto profesionale si Bridge-urile sunt camerele foto gen DSLR dar mai mult compacta (ceva intre DSLR si camerele foto mici compacte) happy