| OnnyMicroSase a întrebat:

Salut, vreau sa-mi cumpar acest laptop : http://www.emag.ro/......LFZJBBBM/. Insa mi se pare suspect ca e foarte ieftin si vreau sa stiu pe cati biti e placa video. Dau funda pentru raspuns.

2 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Nu e ieftin, e destul de scump. Deoarece cpu e ulv, placa video e gt 740m varianta pe 64 biti(nu varainta pe 128 bit).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ce anume doresti sa il folosesti? Daca doresti sa rulezi si jocuri pe el, ceva mai noi, atunci iti recomand sa te orientezi spre un sistem desktop. Cat despre placa video a acestui laptop, este pe 128 de biti. Pentru informatii suplimentare, iti recomand sa suni si la departamentul"Service"din cadrul Emag. Doar ca, nu stiu daca iti vor putea confirma aceasta informatie, atata timp cat ea nu este precizata in sectiunea specificatiilor tehnice din cadrul paginii produsului respectiv. Eu m-am documentat pe un site strain pentru ati putea spune de cati biti este aceasta placa video. Daca doresti, cauta acest model de placa video pe Google, si vei gasi toate informatiile despre ea. Ce ai avut nevoie, am cautat, si ti-am spus. Bafta.