anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau să-mi cumpăr un telefon mobil de ultimă generaţie şi nu ştiu ce să aleg... Aş vrea să merg pe mărcile de top de pe pieţele internaţionale. Mă gândeam că cel mai tare telefon la mai toate criteriile de clasificare este Samsung Galaxy S4, preţul n-ar fi o problemă, ce spune-ţi? Ce să aleg?
Dau fundă celui mai explicativ răspuns.

Răspuns Câştigător
| UrlatiDeathRun a răspuns:

Deci un Samsung Galaxy S4 isi merita banii pe deplin avand in vedere cat este de rezist, ecranu` capacitiv si procesorul quad-core.
Insa daca ai de gand sa mai alegi si din alte telefoane iti propun un Sony Xperia Z (eu abia ce l-am vandut si pan` acum cand l-am vandut m-a ajutat enorm) sau un LG Optimus L9/L7, la fel de bune si acestea (Eu acum am laut un L9 si e grozav din toate punctele de vedere)
Insa daca spui ca banii nu sunt o problema, mai bine iti iei un S4, mult mai avantajos si mai de ajutor happy

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La ce-ti mai trebuie raspuns detaliat? Galaxy S4 si cu asta ai spus totu. Putine telefoane pot concura cu el cu exceptia Nokia 1110 laughing

| Zoey112 a răspuns:

Daca as fi in locul tau mi-as lua clar un Samsung galaxy s4. ii cel mai tare telefon! happy