Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Sa stii ca memoriile alea cu "tepi" vor incurca cooler-ul. Sursa este o semi-petara ordinara cu care nu as alimenta acel sistem. Se pot face unele modificari.
Ce buget ai?
Vrei sa faci OC?
Ce monitor ai?
Salut. Stii ca pe eMAG se face wishlist? si asa era mult mai simplu pentru noi astea care ne uitam;)
Eu zic ca prea exagerezi cu preturile si cu piesele alea... nu are rost!
Ce faci tu cu sura de 750W? si 1 de 500 550 e foarte buna nu consuma mai mult de 300W la 1...
Nu e cine stie ce pc tau... La pretu ala faceam o configuratie mult mai buna... fara suparare.
De banii aia mai iei ceva... 1 pc la 23 24 milioane e bun.
Am facut o configuratie la 1 pc super bun si l-am facut de aprox 14 milioane jum.
Piesele la configuratia facuta de tine sunt foarte bune n-am ce sa zic dar nu merita zisai...
Tu pentru ce vrei pc? gaming si office? sau doar gaming?
Calculatorul facut de tine in wishlist seamana cu ce am acum (mai putin placa video si HDD), iar ce am spus eu este cam de doua ori mai bun fata de cel gata facut pe care mi l-ai aratat.
Stiu ca e scump, dar ma gandeam ca 3 ani (cel putin) nu o sa mai am probleme cu vr-un program sau joc. Il folosesc si pentru programe gen Photoshop, Autocad, dar mai mult pentru gaming.
In bugetul tau incape o sursa de caliate, cum ar fi Seasonic. Nu ai ce face cu 16GB RAM pentru gaming; 8GB sunt suficienti.
Uite recomandarea mea: http://bit.ly/RddjvR
- ai o placa de baza ATX dotata
- procesor quad-core Ivy Bridge
- 8GB RAM 1600MHz
- HDD 1TB cu 3 ani garantie
- sursa de calaite care va face fata sistemului
- placa video HD 7950 care se va descurca excelent in gaming si in FullHD
- carcasa incapatoare
Acest sistem te va tine lejer 3-4 ani in gaming chiar si fara OC.
Nu prea imi place Radeon, in afara de sursa si rami de ce crezi ca nu ar fi buna configuratia mea?
Sursele Inter-Tech Combat Power nu sunt bune? Ce defecte au?
Si, de ce nu ar fi bine sa iau 16 gb RAM?
Cum adica nu-ti placa radeon? HD 7950 este o placa foarte performanta care va rula absolut orice joc.
O alternativa nVidia ar fi asta: http://bit.ly/UN4O89
Sursele Inter-tech sunt slabe spre mediocre, chiar daca scrie ca are 650W aceasta du poate asigura acea putere in mod continuu.
Sursa Seasonic recomandata de mine este cu 10 clase peste inter-tech.
De ce nu 16GB? Pentru ca nu ii vei folosi nicioadata.
Pana la urma sunt banii tai, alegerea ta. Eu doar te-am sfatuit ce sa faci sa obtii un cel mai bun raport pret/performanta.
Multe jocuri sunt optimizate pentru nVidia, pana acum am avut tot nVidia si as vrea sa merg tot pe firma asta.
Vreau sa pun 16gb RAM gandindu-ma ca pe viitor vor aparea programe/jocuri care vor cere cat mai multa memorie ram.
Am facut o comparatie intre MSI GeForce GTX660 TI 2GB GDDR5 si Gigabyte nVidia GeForce GTX660 2GB GDDR5, in afara de frecventa procesorului care este un pic mai mare la MSI, nu am gasit nicio deosebire, si as alege Gigabyte pentru ca este mai ieftina cu 4 milioane.
In primul rand sunt diferente de chip grafic: GTX 660 are GK106 iar GTX 660Ti are GK104. Nu ca ar fi relevand in jocuri dar GTX 660Ti are si mai multe CUDA Cores decat GTX 660.
In principiu si acel GTX 660 se va descurca foarte bine in jocuri.
Sa stii ca memoriile alea cu "tepi" vor incurca cooler-ul. Sursa este o semi-petara ordinara cu care nu as alimenta acel sistem. Se pot face unele modificari.
Ce buget ai?
Vrei sa faci OC?
Ce monitor ai?
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.141.12.236) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro