Ar trebui sa iti iei care iti place cel mai mult, pentru ca sunt la fel de bune. Eu, in locul tau, as astepta sa scoata s3, fiindca nu se compara cu nici unul, e prea performant. Oricum, te-as sfatui sa alegi s plus, pentru ca am comparat ce are fiecare, si eu cred ca daca cumperi s plus, ramai cu ceva bani, si galaxy s2 nu e foarte diferit de astalalt. bft
Inca un avantaj pentru s plus > 1.4 ghz procesor. Deci asta!
Exact ce am zis si eu mai sus
Thanks
Oricum, si S3 o sa fie ceva senzatie pe piata, dar de unde bani?
Banii ii am.dar doar pentru un telefon?
Pai pana apare s3 sunt sigura ca poti strange banii! Eu am un tlf de 2 ani, si vroiam sa imi cumpar galaxy note, dar cand am vazut galaxy 3, deci e prea superior la toti. Gandeste-te ca telefonul o sa il poti folosii pe post de orice vrei tu. Oricum, daca iti place s2 plus, eu iti spun sa il iei, e dragut, si e bun (ar fi fost o senzatie pe piata daca n-ar fi aparut s2)
Nu stiu ce sa zic... vreau ceva la liber! Sper sa nu depaseasca 30 milioane
Acuma incerc si eu sa strang ceva bani.Sa vad si ce specificatii are, ca sunt sigur ca o sa fie mai bun si ieftin decat Iphone!
Are patru procesoare de 1.4 mghz daca nu ma insel, camera de 12 mp cu flash, android sandwich (cred). Restul, cam ca si pe s2. aaa, si ecran de 4.6 ". Astea sunt zvonurile. Iar pretul de lansare, vreo 500 €. dupa, coboara el)
Si 1 gb memorie ram
Http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3115&idPhone2=3908
Uite diferenta dintre ele
Ma bucur ca am putut sa te ajut!:)
Merci,dar deja stiam aia.