| Cristi48 a întrebat:

Salut,
Vreau sa returnez un cooler pe lichid de la ARCTIC la pcgarage, dar i-am folosit pasta temroconductoare pe el. Am citit pe site la conditiile speciale de retur si nu ar scrie nimic de chestia asta. Credeti ca se poate returna?

3 răspunsuri:
| Javva a răspuns:

Pai și ce treabă are, tu de unde ai fi știut că ești mulțumit de el dacă nu îl testai să vezi dacă merge, au obligația să ți-l returneze că nu e pereche de căști, chiloți, periuță de dinți, mai știu eu ce.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu, in situatia asta nu mai poti returna nimic, fiindca ai pus pasta termoconductoare pe el, deci a iesit autmat din garantie, fiindca se vede ca-i desfacut si modificat.

| BeaTMaN696 a răspuns:

Ignorând o pe Violeta care răspunde doar pentru puncte, inutil și nu are o viață personală jobul ei fiind să răspundă non stop pe TPU. Poți să-l returnezi liniștit, logic pentru a verifica și testa un produs trebuie să... Îl desfaci, verifici și testezi. Ștergi frumos pasta de pe cooler îl împachetezi in cutia lui și faci o cerere de retur, asta în condițiile în care încă ești în perioada în care se poate face retur. Cei de la pcgarage nu te întreabă de sănătate dacă ești în perioada de retur cat timp produsul funcționează.