O mica greseala...
Dar pana la urma nu asta ma intereseaza, vreau sa stiu daca imi va rula GTA 5 fara lag si de cat spatiu pe Hard Disk am nevoie!
Ba te intereseaza, ca sa nu te faci de cacao! Spatiu ai, insa este irelevant in conditiile in care "mersul" gta-ului nu tine de spatiu, ci de performanta procesorului si a placii video!
Bun... Pana la urma, imi va merge GTA 5 pe sistemul asta fara lag:
Processor: Intel Pentium G2130 3.2GHz
Placa Video: GIGABYTE GeForce GTX 750 N750OC-1GI, 1GB GDDR5, 128bit
RAM: 6 GB
SO: Windows 7 Ultimate 64-bit Service Pack 1
Ce zici? Imi va rula fara lag pe acest sistem?
Eu am un sistem cu acelasi procesor ca al tau, doar difera placa video a mea este un hd6870 1gb.256 biti, dar undeva asemanatoare ca performanta cu a at. Si imi merge prost, imi dispar texturile. Am inteles ca imi trebuie un procesor quad core ca sa il pot juca. Dar eu ma gandesc ca varianta care am incercat-o eu este crackuita, si probabil de aia face nazuri.
E corect si cum s-a pronuntat omul. HDD-ul este unul dintre tipurile de memorii externe, non volatila, chiar daca datele sunt stocate pe platane si nu pe cipuri.
Din experienta isi spun ca placa video e slaba, un gamer are minim
8 gb de ram
placa video 4 gb
hard de 1 tb
un ssd
un cpu i7 dulal core de 3, 7 ghz
o ventilatie foarte buna
eu nu cred ca va rula gta 5, sau va merge in reluare
Eu in momentul de fata rulez GTA 5 fara probleme pe o grafica destul de buna!
Te cred, si eu ma gandesc la un laptop macar de 1gb placa video, nu am instat gta 5 inca desi nu ma pronunt, acolo am scris ce recomand, eu nu ma joc deloc, ca daca ma joc se stinge pc ul, nu pot cere mult de la el e pensionar, de aia vreau un laptop
Rulez foarte bine GTA 5 pe niste detalii grafice destul de bune!
In primul rand la GTA V cel mai mult conteaza placa video. Daca ai un procesor bun, cel putin un AMD FX 4300, cel putin 4gb ram si cel putin o placa video r7 260x sau gtx 750 o sa-ti mearga.Si nu cred ca ai un hard foarte mic de 60gb. Daca ai si unul de 120gb e bine.
Pai uite aici sistemul meu:
Processor: Intel Pentium G2130 3.2GHz
Placa Video: GIGABYTE GeForce GTX 750 N750OC-1GI, 1GB GDDR5, 128bit
RAM: 6 GB
SO: Windows 7 Ultimate 64-bit Service Pack 1
Eu zic ca mi-ar rula fara lag...
FloFlorentina întreabă: