La ce este abonamentul,la ziar, tv, telefon, internet etc? La tv cer o factura de curent, la telefon Orange tot factura de curent.
La Cosmote. pentru un tel
Din cate am auzit trebuie sa dai si un avans de bani cand iei telefonul' asa'i?
Eu am facut la Orange si am achizitionat un telefon. Depinde de telefon. cel mai ieftin ti-l d gratis, eu am luat un Huawei la dorinta iubitei cu android, camera mai buna, si in fata si in spate si cand am intrebat, mi-a zis ca trebuie sa mai platesc 50de lei, dar nu imediat ci vine la prima factura.pe langa banii care ii dai pentru abonament, la prima factura iti mai vine 50 de lei sau cat mai trebuie, depinde de telefonul care iti place sa il iei.NUMAI la prima factura, nu si la urmatoarele. O luna, atat.
Si cand faci un contract te duci numai cu buletinul, trebuie sa ai neaparat buletin din acel judet. Eu am avut la mine o factura de curent pentru ca nu am stiut daca imi tebuie sau nu.S-a uitat doar un pic pe ea, nu a notat deloc nimic.Deci,cred ca merge sa faci un contract la Orange doar cu buletinul.
Mi-am luat telu HTC desire 526g mi-a zis ca eestee nouu nout abia acu sa fabricat. are o grmd de aplicati dar problema este. nu ar wattsap bine ca nu ma intereseaza si asa nu folosesc asa ceva. cand bag castile merge dar trebuie sa misc nu stiu ce are oare faptul' ca e nou si trebuie sa se aseze pe parcus? incarcatoru merge superr. Gipies)GPS) am vazut ca are. acu zi-mi tu in afara de wattsap ce aplicati ii mai lipsesc? niciuna sau?
Aplicatii nu lipsesc nicnui telefon. Wattshap, Facebook Messenger, etc, le poti descarca numai daca vrei din Google Play. Wattshap se instaleaza numai daca vrea cel ce foloseste teelfonul nu e obligatoriu sa existe pe telefon. Nu stiu ce aplicatii vrei tu sa folosesti dar Messenger Facebook il poti descarca de pe Google Play ca sa poti vb cu amicii din lista de faceboook, fara sa mai intri pe pagina de facebook.
Din catr stiu daca vrei sa.ti faci un abonament la un telefon ai nevoie doar de buletin. La Orange atat mi.a trebuit
YzuD întreabă: