| ImVector a întrebat:

Salut, vreau sa va pun o intrebare despre o chestie care se intampla de ceva timp si anume:
De 1 an si ceva mi s-a stricat tastatura de la laptop si in urma cu 5 luni mi s-a stricat mouse-ul de la laptop prin urmare le-am schimbat cu o tastatura si mouse separate.
Acum problema cea mai mare este sigur una de sistemul lui de configuratie sau ceva nu stiu.
Mai exact atunci cand numai mergea tastatura de la laptop le-am inlocuit imediat cu o tastatura separata si dupa ceva timp a inceput sa faca lucruri extrem de ciudate:
1. Cand apas CTRL nu merge. Este dezactivat
2. Cand apas ESC si sunt intr-un joc, in loc sa imi apara Menu in joc de fapt se deschide Windows starter si apoi iar trebuie sa stau sa mi se intre in joc.
3. Unele taste apasa altceva cum e la 2, adica imi da Windows help sau imi deschide aia CTRL+F.

Problemele astea ma cam enerveaza dar nu se intampla mereu, odata la ceva zile incepe iar harmalaia asta si nu pot sa ma joc linistit ca trebuie sa apas la nimereala pe tastatura ca sa revina.
Am reformatat calculatorul odata si nu e asta problema, nu am dat suc ceva pe tastatura nimic!
Daca are cineva solutia ii multumesc anticipat

1 răspuns:
| Evolution a răspuns:

Probabil tastele din tastatura ti-a intrat ceva inauntru si se apeasa, de ce nu te duci cu laptopul la un service si nu ti-ai schimbat tastatura la timp
? era mai ieftin si mai putina bataie de cap in loc sa te complici cu alternative.
Te duci la un service sa til desfaca.