| AlexZAlex a întrebat:

Vreau si eu o camera video care sa aiba o calitate a filmarii buna si am un buget de 600 lei...am gasit ceva la mine in oras pe care scria HD...mai exact ce fel de rezolutie ar avea daca este HD? Dati-mi si mie niste informatii despre o camera video ideala la acest pret.Dau funda!
P.S. Nu vreau sa cumpar de pe net!

Răspuns Câştigător
Abh
| Abh a răspuns:

HD e de obicei 720p iar Full HD filmeaza la 1080p.
Pentru informatii intra pe http://www.emag.ro/camere_video/camere_video-ieftine-pret,intre-500-si-1000 vezi ce camera iti convine si pe urma caut-o la tine in oras daca nu vrei sa iei online.

3 răspunsuri:
| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Sincer eu mi-as lua aparat foto bridge nu camera video de banii aia da ma rog.Nici aparat bridge nu iei cine stie ce, dar camera e sigur praf pe care dai 6 milioane, pentru ca aia mai mult ca sigur producatorul o vanduto cu 3 juma 4 maxim, si pentru ca-i scumpa nu inseamna si ca e buna.Sunt muuuuult mai multe lucruri de urmarit decat sa scrie HD (care nu inseamna ca filmeaza calitativ, decat la o anumita rezolutie).Eu zic sa te axezi pe aparate foto bridge si ceva la pret de 750-1000 Lei pentru ca sub 750 nu iei mare lucru. Evident acelasi lucru poate sa coste cu 1-2-3 milioane mia mult in diferite locuri (ca nu e prost cine cere, ci cine na) dar tu poti cauta pe net cel mai mic pret, si sfatul meu sa-l iei din afara, dar inainte de asta citeste caracteristicile si cauta pe net Video Sample(mostra de filmare) sa vezi cum filmeaza.Eu dupa ce am cautat atata pe net si m-am documentat si am mers in magazine, m-am crucit ce ieftinaturi vand la ce pret. Aparat de 5-6 milioane ei il punea SI LA PROMOTIE cu vreo 10-11.Am zis da-i naibii comand de pe net.Pe net gasesti unele noi, nefolosite, gen "mici zgarieturi" care nu se vad sau "reambalate" din diferite motive, si alea le dau cu 20-30% mai ieftine, desi is noi, dar in magazine pun preturi pentru aparate de calitate medii la aparate ieftine.

Un exemplu uitate aici la aparatu Bridge Kodak Z990 (poti cauta pe google cum arata) dar uite ce zoom are, calitate, si la filmarea de la inceputul video-ului el filmeaza casele de pe celalt mal, aflat la 3.2 km distanta, si el nici macar nu sta chiar pe marginea malului asta cand filmeaza. Uite filmuletul http://www.youtube.com/watch?v=4OUALFExTkY

Sper ca te-am ajutat, ceao.

| UtilizatorulN a răspuns:

Http://www.emag.ro/......EFM0NBBBM/

Fa un efort de 50 lei in plus si nu vei regreta :)