| Anghel_Silviu_Costel_1986 a întrebat:

Salut you. Cum pot înregistra două căi audio de pe laptop pe mixer? Adică să se înregistreze și ce cânt la microfon și să înregistreze și negativul. Dacă mă ajută sugestia voastră dau rundă

4 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Salut! Le poti inregistra separat. Dupa ce iti vei inregistra vocea si sa o pui pe un layer, poti pune pe un alt layer negativul. Parca in Audacity se putea face astfel, incearca si vezi happy. Oricum sunt multe aplicatii de genul, cele mai multe pentru PC cu plata.

| Anghel_Silviu_Costel_1986 explică (pentru Celcestietot):

Stiu ca se poate face așa dar e greu sa aranjez piesa pe negativ. De asta am pus intrebarea

| Celcestietot a răspuns (pentru Anghel_Silviu_Costel_1986):

Atunci ii dai drumul la negativ pe PC, canti si tu la microfon, iar cu un program vei capta 2 activitati deodata, la fel cum fac gamerii (li se aude si sunetul din joc, dar si vocea).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie 2 porturi sau sa ai un dispozitiv care face un fel de canal audio, adica mai mult decat o intrare si o iesire. un sistem 5.1 de exemplu. Nu stiu cum se fac multiple conexiuni de tip jack in, sunt destul de sigur ca ai nevoie de un dispozitiv. Un microfon normal poate inregistra si trimite 2 canale dar ala e sunetul normal