Daca ti se cere sa dovedesti cu un act de identitate, ce anume nu intelegi?
Nu ti s-a cerut sa declari tu varsta, ca poti mintii, ti s-a cerut sa O DOVEDESTI prin atasarea unei copii, dupa un act de identitate: buletin sau pasaport.
Cardul de credit nu ti-l cere nimeni pentru identificare, ti-l cere numai pentru plata.
Nene, lasa-ma cu atitudinea asta. "Ce anume nu intelegi". Nu-mi pozez eu datele personale unor necunoscuti. Fa-o tu, daca te simti in siguranta. Ba da, m-au pus sa aleg intre buletin si card de credit, la a doua optiune dandu-mi-se acordul instant. Mai informeaza-te.
Nu te astepta sa pupi vreodata cont pe site-ul ala atata vreme cat refuzi sa te identifici LEGAL, asa cum ti se cere.
La paginile unde este obligatoriu sa dovedesti ca ai PESTE 18 ani, nu ti s epermite decat cu un act de identitate.
dar probabil ca esti mult prea mic si nestiutor, ca sa intelegi acest lucru.
cand te vei satura sa stai pe afara sa privesti la peretele gol, vei intelege ca sunt situatii legale unde trebuie sa faci ce ti se cere, ca sa poti intra.
Ah, am inteles! Tu nu ai inca 18 ani, deci nu ai cu ce dovedii ca esti major, de aici si reticenta ta sa arati un document legal...
Din ce vad ca gandesti, nu esti femeie, esti doar femela. Am 18 ani, si vad ca sunt mult mai desteapta decat tine, tu, care ai da informatii personale unor straini ) Eu ti-o spun direct, esti proasta si ipocrita. Mai lasa netul, vad ca ti se aplica spalaturi pe creierul ala neted.
Asa e acum Youtube. S-a modificat. In felul asta se cunoaste mai bine lumea, pentru ca dupa verificare, in fata monitorului poate sta o persoana de orice varsta si acea verificare nu blocheaza accesul minorilor la continut. In felul asta se vede motivul verificarii
Depinde de contul Google dacă acolo ați făcut modificările și completările ulterioare după împlinirea vârstei de 18 ani, plus este o politică a firmei de a nu permite la videoclipurile cu violență extremă, considerate vulgare, stil xxx, fără a se confirma vârsta. Strict pentru minori și persoanele mai sensibile care având 18+ le-ar viziona în mod implicit. Și, eu am pățit așa ceva.
Daca vrei sa treci peste aceasta bariera poti sa iti instalezi tamper monkey:
https://chrome.google.com/......ldmpobfkfo
Dupa aia instalezi acest script:
https://greasyfork.org/......ion-bypass
Si automatic ar trebui sa mearga.
SHAGYMUDLEn întreabă: