Procesorul e complet depasit, platforma e moarta. Pentru net/fb/filme/joace light inca merge, desigur, dar nu are sens sa dai 160 RON pe o placa video noua care e o nulitate absoluta in jocuri cind ai putea de 100 RON sa iei o placa video perfecta pentru configuratia ta (un HD 4770, de exemplu) si iti mai ramine sa adaugi ceva RAM.
Salut!
Placa de baza este una vechi dar buna.
Orice placa video teoretic merge pe orice placa de baza.
Dece Teoretic unele nu o sa functioneze la treaga ei capacitate de asta.
1 Legat de raspunsul tau este Da Merge aceea placa video la placa de baza.
2 Merge sa faci Upgrade diferenta de placa video integrata cu placa video care vrei sa o achizitionezi este aparent aceeasi diferenta de performanta numai un singur lucru nu au in comun (Placa video integrata are 256Mb iar aceea are 2Gb).
Iar Diferenta nu o sa fie mare poti juca anumite chestii care cereau mai multa memorie ram de la placa video si atat restul performantelor este aceeasi.
3 Mai bine lasi sa ruleze placa video integrata ca diferenta o sa fie de 2-5Fps Max si poti rula un jocul care nu puteai sa te joci cea integrata la marimea Monitorului tau.
4 Recomandarea mea este in felul urmator pune banuti deoparte si cumpara o placa de baza si un procesor bun si o sursa sa tine sistemul noua generatie skylake (poti sa ei si un pentium nu-i o problema poti rula si navicat orice program sau joc fara probleme).
PSaca vrei sa iti faci un pc intr-un buget redus zi-mi de cati bani poti dispune sau vrei sa achizitionezi si eu iti voi face (poti zice si ce componente nu vrei sa achizionezi sau de care dispui).