Debifeaza optiunea Automatically Restart de la System failure si vezi daca mai face
E de la windows, vreun fisier mai important lipseste din el. cautati un windows 7 x86 oem.e cea mai buna versiune de la windows 7. e curat, fara updateuri nasoale care compromit funtionarea corecta a sistemului
Poate sa fie si de la procesor.in ce temperatura sta? Daca se incinge prea tare...cam asta face, se restarteaza...
Poate sa fie si de la sursa.Iti da vreun mesaj inainte?
Debifeaza optiunea Automatically Restart de la System failure si vezi ce zice asa
Poate sa fie de la procesor, nu mai are pasta termoconductoare, dar daca zici ca e nou...nu cred sa fie asta
ori schimba sursa cu una mai mare,
daca ai doua memorii, punele pe rand.
sau memorie defecta, virus sau e timpul sa cauti drivere noi pentru placa de sunet... sper ca am fost de ajutor...bafta
Cauta programe gen Registry Cleaner,sa cureti registrele si sa stergi toate erorile din pc,mi s-a intamplat si mie, ai nevoie de program special pentru a sterge erorile, cauta programe de curatare a registrelor.Bafta!
Intreaba la Microsoft daca e original windowsul si incearca cu HardDisk Doctor...Dar prima data defragmenteaza toate partitiile si vezi daca tot asa.Aaa si inca ceva incearca sa bagi si un antivirus care iti blocheaza paginile de internet( care are InternetSecurity) care au virus!
Sper ca am fost de ajutor!