| Ionjutz a întrebat:

Salutare, ajutati-ma si pe mine,va rog, cu o problema daca puteti. Am o camera digitala Olympus FE-290 care are o mica defectiune. De ceva timp,cand fac poze,le face incetosate si neclare. Care ar putea fi problema? Am incercat sa umblu prin setari,degeaba. Camera avea o claritate a pozelor superba si mi-ar pare rau sa nu o mai pot folosi. Daca trebuie sa o duc la reparat,unde as putea duce-o?

Am mai pus odata intrebarea aceasta si din pacate am uitat sa mai verific forumul, cei care m-ati intrebat ce am facut ultima data cu camera, pai nu prea stiu ce am facut caci eu nu prea o foloseam,in special sora mea facea poze cu ea; si cand spun asta ma refer ca facea o poza, apoi o inchidea,mai facea una, o inchidea la loc...si tot asa.

Ati mai spus ca probabil este optica, tin sa spun ca atunci cand "maresc zoom-ul" se vede ceva mai clar, dar tot nu se poate compara cu pozele pe care le puteam face inainte

Multumesc celor care imi veti raspunde.

3 răspunsuri:
| mixxjim a răspuns:

Te-ai uitat pe obiectiv sa nu fie "degete" pe el? stiu ca pare stupida intrebarea, dar se intampla des sa se "strice" aparatul din cauza asta, ca nu se vede usor daca sunt amprente pe obiectiv happy incearca sa-l stergi usor cu o carpa moale inmuiata in putin spirt, poate are praf sau amprente, precum ziceam.

| Meganos a răspuns:

Incearca cu o resetare de fabrica.

| Ionjutz explică:

Ma scuzati dar, nu vad raspunsurile...in stanga imi apare ca, cateva persoane mi-au raspuns la intrebari, dar eu nu le vad, daca sunteti amabili, imi puteti trimite un mail pe adresa driftboy001@yahoo.com