Nu ai ce setari sa ii faci. Asa le face el, cu purici. Dar sunt cu purici doar cand le faci zoom la 100%, Normal pozele de pe asa aparate nu trebuie deschise cu un zoom de 100% ci fit to screen, iar daca le vrei pentru print, cu atat mai bine.
Ies poze cu purici fata sa fie cu zoom.
La 200 ron nu as avea pretentii.
Nu cred ca mi-ai inteles raspunsul oricum. Ma refeream la zoom atunci cand ii dai preview.
Ea face 369 lei e promotie de Craciun.Pai explica-mi care este faza cu zoom.
Da zoom la orice imagine si vei vedea intr-un final paternul de patratele. Este normal. Sa spunem ca tu primesti pozele la o rezolutie de 4000x3000, daca vei da zoom in pc sa le vezi la o rezolutie de 4000x3000 atunci vei vedea un noise colorat si penal. Incearca sa il ti undeva la 30-40% din dimensiunea respectiva.
Dar, ai incercat setarile ei automate, pentru outdoor and etc? Tot la fel le scoate? Facea la fel si cand l-ai cumparat?
Daca facea la fel de cand l-ai cumparat sanse sunt ca ea sa fie de calitate mai slaba si sa mearga prost, daca ai dobandit acel noise, atunci s-a defectat, daca acel noise sta si pe default settings atunci e clar ca s-a defectat.
Mersi frumos pentru raspunsuri, faza sta astfel.Am luat acum 2 zile acest aparat si am facut cateva poze pe fuga majoritatea pe 4000x3000 faza zoom si putin filmat.Eu i idau cadou mamei luni seara si dupa ce vede o sa am timp sa il 'studiez' si o sa iti raspund in zilele urmatoare la ceea ce spui tu.
Okay, pai, sper ca vei putea sa il returnezi pentru refound daca nu iti place cum merge. Nu are rost sa il pastrezi chiar daca a costat putin si face probleme.
La eMAG parca ai 10 zile termen de returnare? Te incadrezi sigur. O seara buna.
L am luat de la Domo.
Tu zici sa fac pozele in casa la rezolutii mai mici?