| Sawarekh a întrebat:

Salutare, am aplicat la diferite agentii sa ma angajez pe partea de web design/UI & UX design si uitati ce mesaj am primit.

''Din păcate noi am automatizat cu ajutorul AI tot ce înseamnă grafică pentru site-uri sau aplicații web/mobile.

Mulțumim pentru interesul acordat firmei.''

Asta imi spune ca in curand o sa dispara aceste domenii, nu?

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pentru chestii simple da, pentru lucruri mai complexe nu se va intampla chiar asa repede.

| dullcat a răspuns:

Au tot aparut articole care scriau asta de mult timp.Cauti alte firme care inca folosesc hr sau te reprofilezi si mergi mai departe.Succes.

| J0B0MAT a răspuns:

Dispar multe meserii din cauza AI-ului.E lesne de înțeles că meseriile ce țin de IT pot fi făcute foarte bine de AI.

| Sawarekh explică (pentru J0B0MAT):

Si eu ce sa mai fac cu viata mea? daca web design-ul, graphic design-ul, web develo o sa fie facute cu AI
Singurele domenii care imi plac...

| J0B0MAT a răspuns (pentru Sawarekh):

Mai încearcă, încă nu au dispărut de tot.Te reprofilezi și în alte domenii ale IT-ului.
Auzi ce să mai fac cu viața mea? Asta să o spui când ești bolnav incurabil, sărac lipit pământului și fără niciun ajutor sau speranță. Mai lăsați dramele.

| StoicAnalysis a răspuns:

Cred ca da.

| mastadont a răspuns:

Ce e drept e că într-acolo ne îndreptăm. Nu doar designul grafic va dispărea ci și alte joburi. Eu observ în domeniul meu de activitate, traducerile, că începe să dispară nevoia de traducători, în ultimele luni am primit joburi în majoritate de corectat texte traduse deja de AI, joburi care sunt mai prost plătite bine-înțeles. Ce să-i faci, deja mă gândesc serios să mă reprofilez, poate mă apuc de scris dacă tot o să am mai mult timp liber big grin

| Sawarekh explică:

Acest mesaj a fost doar de la o companie, dar na...