| Black_Being_1991 a întrebat:

Salutare,am facut un contract pe o conexiune vdsl (100mb/s) de la Vodafone.
Nu pot obține o conexiune mai mare de 30mb/s si foarte frecvent internetul se deconecteaza. Care ar fi cauzele(am 2 rootere primite de la Vodafone, ambele inutile si un tplink personal care relativ mentine conexiunea la internet timp de 24 ore)?
Exista o solutie prin care macar sa pot avea o conexiune stabila la internet?
Astept raspuns prin email la Being4072@gmail.com iar persoana care ma poate ajuta bineînțeles va fi rasplatita financiar. Mulțumesc.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Citeste mai atent in contract si o sa vezi ca nu ai ce face

| Black_Being_1991 explică (pentru anonim_4396):

Dar care este motivul?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Black_Being_1991):

Viteza este pana la 100 megabiti. Ia-ți pe fibra la digi, sau 4g

| Black_Being_1991 explică (pentru anonim_4396):

Din pacate eu locuiesc in Germania. in zona unde m-am mutat maximul este 100mb/s prin vdsl.
Cei de la internet au spus ca vor veni sa verifice care este problema in 3saptamanii, motiv pentru care am apelat la TPU... si la variante mai "Românești"

| anonim_4396 a răspuns (pentru Black_Being_1991):

Nu au ce sa faca, sa stii. Exista anumite stick-uri cu 4g care mai au ceva viteza dar maxim am vazut 70mbps. Viteza cade mult daca esti departe de antena

| marinaru777 a răspuns:

1.Pt conexiune internet buna trebuie automat prin cablu de retea la wifi conexiunea este mai slaba.
2. Viteza se poate testa si daca nu este cea din contract suni la firma care ai netul si le spui ca nu respecta contractul sunt obligati sa asigure viteza respectiva. Poti fi probleme de la ei din retea ei trebuie sa iti arate viteza trecuta in contract.