| george74 a întrebat:

Salutare, am o alarma de bicicleta si nu stiu cum sa o opresc..Nu se specifica decat atat:

Functionare:
- Tasta A este folosita pentru schimbarea parolei, tasta B este folosita pentru activarea alarmei iar tasta C pentru a regla sensibilitatea (3 nivele).
- Alarma este suficient de sensibila incat se activeaza la ridicarea cricului, inclinarea bicicletei sau chiar atingerea unei zone relativ apropiata de punctul unde este montata alarma.
- Sistemul este rezistent la ploaie daca este montat in pozitia corecta, cu tastele in sus. Nu are cabluri exterioare care ar putea fi intrerupte, ca la alte sisteme. Bateria nu poate fi scoasa decat dupa ce alarma este data jos de pe cadru, moment in care alarma se va declansa.

Dar nu scrie nicaieri de oprire.A trebuit sa o dau jos sa ii scot capacul de la baterie ca sa scot bateria sa o pot opri,, Este aceea alarma cu cele 3 functii A, B si C..Am apasat inca o data pe B am crezut ca asa se opreste, dar de unde ca tot drumul a urlat pana am ajuns acasa sa o pot da jos sa ii scot bateria... Daca mai are cineva asa ceva astept un raspuns.