Întrebare recomandată | george2431 a întrebat:

Salutare,am o intrebare legata de google chrome.Cand aleg o tema pentru fundal se pune dar doar pentru bara de sus nu se pune peste tot. Vreo idee? Dau fundita

Răspuns Câştigător
| MishalufLv a răspuns:

Pii intri in Meniu, Setari, apoi bifezi a 3-a casuta, sau cerculet, care e sub casutele alea, nu stiu cum sa-ti explic, de la starting, cred ca o sa te descurci (daca il ai in lb romana e si mai bine), dupa cand deschizi o noua fila, ti apare tema completa, adica pe tot ecranul :d :d sper ca ti-am fost de ajutor

12 răspunsuri:
| reky a răspuns:

Se pune acolo doar pentru simplul fapt ca restul folosesti pentru navigarea pe internet. Logic, nu? Spune tu, e logic?

| shannygelu a răspuns:

Aia e tema atat se pune

| Kamiichu a răspuns:

Aşa e la oricine, şi la mine e la fel big grin

| passarisMB a răspuns:

Da asa este; doar pe bara de sus si pe tot ecranul numai cand deschizi pagina.in rest nu, pentru ca accesand un site, el are imaginea lui proprie si de cele mai multe ori este alb.

| XTreme00 a răspuns:

Mie imi merge. Poate e vreo problema cu zoom-ul.Dai la bara copy si dai paste la fundal.Altceva nu ştiu. Oricum ce naiba trebuie sa ai neaparat tema la fundalul de la Google.Doar nu-l folosesti la altceva înafara de a intra pe site-uri?

| Gabriel123tecu a răspuns:

Asa este la oricine.Si mie mi s-a intamplat.

| W3ZzoRe a răspuns:

Pai Daca Ai Windows 7, 8 Poti Sati Modifici Si Poate Intra Si In Fundal Dar Trebuie Cineva Cu Experiente Pt Windows 7, 8

FUNDA?

| S3xYBoY a răspuns:

Reinstaleazal

| IuliaaMihaela a răspuns:

La oricine e asa.
Au modificat si acum doar in bara de sus se mai poate vedea fundalul.

| SySt3m3 a răspuns:

Da se pune doar in bara de sus fiindca au facut un update

| ghergic a răspuns:

Pa se pune peste tot.