anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare, am o intrebare legata despre PC-ul meu personal, este unul foarte slab, abia duce CS 1.6 in 50 fps uri si se misca foarte nasol cu lag si frame dropuri, ce ar trebui schimbat la acesta sa se miste decent si sa duca niste jocuri limitate decent. Nu pot sa imi schimb PC ul deoarece am un buget limitat, si doar am posibilitatea de a schimba 'problema acestuia de se misca așa sacadat, vă mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| CM7YRE a răspuns:

Ce specificatii ai la pc? Placa de baza, rami, procesor, placa video? Si ce buget ai? Lasa-mi detaliile in mesaj privat si te ajut cu idei, sfaturi.

2 răspunsuri:
| TronHD a răspuns:

Frate tot te ajung piesele undeva la 1.000 sau 1.300 lei sa.ti duca ok jocuri asa ca mai bine iei un laptop la 1000 de lei cu dual core si 4gb ram sau sunt unele cu i5 generatia veche pe 2.8 ghz care duc bine si cs.go, dar daca insisti sa schimbi piesele schimba placa video si ramii si daca e nevoie si procesorul dar daca e macar dual core lasa.l asa, ai grija sa se potriveasca piesele pe placa de baza, recomand sa mergi undeva sa iti recomande ei niste piese ok

| Ha0t1c a răspuns:

Cauta pc refurbished, sunt pc.uri decente pentru 1.6 si la 100 de fps.uri si costa cateva sute de lei (doar unitatea). Cauta pe google.