Vrei ceva tare... atunci i-ati un SSD. Cei drept costa cam multicel, dar sincer... merita toti banii.
http://alturl.com/pc4so
Am pus la cineva asa ceva si merge brici. Toate jocurile aproape ca intra instantaneu, ca sa nu mai spun de experienta din joc.
Nu arati nimic ce placa video ai si ce memorie are care e cea mai importanta la jocuri! Ce ai aratat pana acum sunt destul de bunicele! Incearca sa faci un update la placa video (VGA)!
Deci ca sa iti mearga mai bine foloseste un windows in 32 de biti. e cel mai recomandat windows cel in 64 de biti nici nu stiu pentru ce a fost facut .
Un windows in 32 de biti foloseste mai mult procesor si mai putini rami. la cel in 64 e chiar invers mai multi rami si mia putin procesoru. si ar fi recomandat sa cel 32 pentru ca pc cu procesorul "gandeste " nu cu ramii.
Placa video, asta ati trebuie, acum grafica e inclusa in procesor si nu-i asa buna pentru jocuri daca te uiti in configuratie cred ca o vede de 64mg, in concluzie cumpara o placa video de 512 si va mereg f bine ca procesorl e f bun si ajuta la performanta grafica.