| SAMP a întrebat:

Salutare, am o mica dilema
Vreau un telefon pentru. Internet si jocuri.
Pana acum m-am oprit la Nexus S, HTC Sensation si Galaxy S
Mi-a trecut prin cap si Ipod Touch pentru ca poti juca pe el in jur de 50.000 de jocuri, mai mult decat pe alte platforme.
Voi ce parere aveti?
DAU FUNDITA

Răspuns Câştigător
| JohnnyBi a răspuns:

Ai zis ca vrei telefon, ipod touch nu e telefon, e ipod. galaxy s2 a castigat concursul telefonul anului, si cu android shop >> appstore => aplicatii mai bune sau la fel de bune dar gratis fata de ipod/iphone. din ce ai zis tu, galaxy s sau s2

6 răspunsuri:
| mariusxd a răspuns:

Asta e si dilema mea.hai sa-ti spun variantele mele:
Nexus s, Samsung galaxy s plus, LG optimus 2x

| pappzoltan17 a răspuns:

Eu am de 2 zile Iphone 4 si sa stii ca merita.Inainte de el am avut Samsung Galaxy S si sa stii ca Iphone-ul e mult mai bun pentru web browsing si pentru jocuri.

| rulzer13 a răspuns:

As alege galaxy s deoarece este un telefon foarte popular si poti gasi repede accesori sau update-uri etc., este un telefon performant si arata binisor.

| SAMP explică:

Uitati de intrebarea asta, deja m-am convins ca Samsung sunt cei care fac smartphone-uri de calitate si ca Apple sunt niste retardati care fac telefoane pentru cocalari, si acum ca a aparut Samsung Galaxy SIII abia astept sa apara si la noi sa-l cumpar.

| Lore1000 a răspuns:

Ipod Touch

| EllyXd_7138 a răspuns:

Uite eu am Motorola EX115 si merge super bine seamana ca un BlackBerry ...eu ti'l recoman