| MultiCore a întrebat:

Am o placă video Nvidia GeForce 8500 GT. În modul "idle" ( Windows 7 Ultimate cu interfață grafică Aero) ea are o temperatură de cca. 66*C. Când o pun la treabă (am luat așa de test Euro Truck Simulator la grafică setată la modul "high" cu tot cu detalii s.a.m.d., rezoluție 1024 x 728 ) temperatura crește la c.c.a. 75*C. Ar fi un motiv de îngrijorare? Deoarece în ultimele 10 dăți, calculatorul se bloca cam la 1 h de funcționare. Sunt sigur că placa video este de vină, deoarece după ce am dezactivat-o din "Device Manager" calculatorul merge perfect 24/24 h ( presupun, eu l-am lăsat doar 10 h ). M-am gândit de asemenea să cumpăr un ventilator. Sau poate chiar 2, dintre care unul pentru carcasă pentru flux de aer.
Cel mai convingător răspuns primește fundiță!

6 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Decat sa cumperi 2 ventilatoare mai bine cumperi o placa video!

| taken a răspuns:

Http://www.guru3d.com/......iew,3.html
''65 Degrees at full load it peaks at 85 Degrees C''
'' For whatever reason the GPU can really cope well with this temperature.''
Se pare ca nu este o problema.Eu asa inteleg.
Poate fi ceva cu placa video, este veche, folosita mult timp...

| Danişor a răspuns:

Mai bine ai cumpara o placa video noua decat sa te chinui sa cumperi 2 ventilatoare

| adybutterfly a răspuns:

Placa video nu ai dezactivat-o, ai trecut-o doar in standby, cei care au realizat-o nu ar fi facut greseala sa o comercializeze daca descopereau erori, asa ca daca ajunge pe la 90 atunci sa-ti faci probleme, dar ea ruleaza in parametri normali, cat despre coolere nubestevo idee rea, ar fi extraordinar sa ii mai adaugi. Inca un lucru important, ai instalat driver compatibil pentru placa ta video sau e vreun driver fantoma? daca ai descarcat un driver de pe net fa unistill la tot ce tine de cele instalate de tine!
clic pe "Start" > "Settings" > "Control Panel" > "Display" > fila "Settings"
>"Advanced".
clic pe fila "Monitor", după care clic pe "Properties"
clic pe fila "Driver" şi apoi clic pe "Update Driver...
Alegi a doua opţiune "Install from a list or..nu mai stiu cum e" şi apoi clic pe "Next".
bifeaza pe a doua Don't search. I will choose..." şi clic pe "Next
selecteaza Show compatible hardware
acum din lista gasesti modelul exact de driver pentru placa ta, daca stii modelul, daca nu descarca everest de pe h33t.com, gaseste modelul placii instaleaza-l da restart si vii cu un comentariu!

| MultiCore explică (pentru adybutterfly):

Ba am dezactivat-o! În caz contrar nu scria acolo "Deactivate".

| MultiCore explică (pentru adybutterfly):

Am luat ultimul driver de pe site-ul oficial. Cel cu 320. ceva.