| SpawNury a întrebat:

Salutare, am o problema cu desktopul. Azi cand l-am aprins am observat ca am un indicator de volum pe partea dreapta a ecranului, am incercat sa dau pe acel "x" de acolo nu a mers, nu pot sa-l mut, nu pot sa dau click dreapta pe el, pur si simplu e acolo non stop. Am dat restart, am incercat programe de sters icoane de pe desktop, dar nu e o iconita, pentru ca, cand dau end process la explorer.exe toate icoanele se duc dar acel indicator ramane acolo. Vreo sugestie ceva? Aici am printscreen-ul.

http://i42.tinypic.com/k3u0jm.png

3 răspunsuri:
| xFluing a răspuns:

Bey, piersica. Schimba-ti wallpaper-ul ca a facut cineva poza la ala pe desktop si ti l-a pus ca wallpaper.

| SpawNury explică (pentru xFluing):

Prietene, eu te sfatuiesc sa nu te crezi cine stie ce destept, ca se pare ca nu esti. Daca nu esti in stare sa-mi raspunzi, atunci taci. Daca vrei sa ma ajuti ok, mare respect dar nu vii aici sa-mi raspunzi la intrebare cu "Bey, piersica." Wallpaperul a fost schimbat, la fel si tema, si nu s-a rezolvat nimic. Nu am 14 ani, sunt capabil.

| xFluing a răspuns (pentru SpawNury):

Imi pare rau pentru firea mea si pentru comentariul meu, dar nu puteam sa stiu ca ai incercat toate variantele posibile. Puteai sa spui asta in OP si scapam de toata problema asta.