Pui aceeasi poza de fiecare data?
folosesti acelasi browser?
pui acelasi nume si aceleasi date personale?
etc.
ar trebui sa le scrii de pe e-mail-ul de pe contul principal si sa ii intrebi de ce te-au banat, macar sa stii de ce, poate poti sa rezolvi
altfel, iti faci cont cu identitate falsa si folosesti alt browser (iti recomand Iron sau Comodo Dragon portable, sau orice browser din portableapps.com )
PS daca e pe telefon, atunci du-te in settings, la apps, si la aplicatia Facebook sterge-i datele si cache-ul, dupa care (cum a zis mai sus) pune-i un fake gps in cap! si IN NICI UN CAZ sa nu il lasi sa iti citeasca numarul de telefon (access la telefon)
sau nu mai folosesti deloc aplicatia, ci un browser
Foloseste un VPN. Sau pentru Android aplicatia Fake GPS Location Spoofer Free. Cu aplicatia asta eu mi-am setat locatia Singapore si culmea ca atunci cand ma conectam pe Facebook primeam notificare cu "Bun venit in orasul x ( din Singapore ). Functioneaza, dar ca trebuie sa oferi acces din administratori dispozitiv din "fake GPS" sau locatie falsa GPS.
Poate fi si de la ip-ul casei care este blocat, oricum cei de la Facebook o cam iau rara si din pacate nu exista nici o modalitate de a fi contactati
Exact asa mi-au inchis si mie contul de ieri, si il aveam din 2009, ai primit raport de la cineva probabil, dar totusi pe mine nu ma mai lasa sa imi reactivez contul de ieri desi am pus poza cu buletinul nu imi dau nici un raspuns