Capturile de ecran arată chiar foarte bine. Care e de fapt problema ta? (Cu excepția slotului defect de RAM?)
Se poate pune foarte bine un monitor extern, dacă nu îți place imaginea de pe display-ul integrat, dar tot Ubuntu o să arate. Cât despre partea cu RAM-ul, e probabil dezlipit soclul sau (mai grav) fisurată placa de bază.
Un service bun te rezolvă, dar mă tem că prețul plătit ar putea cumpăra foarte bine un altul SH sau refurbished poate chiar mai bun.
Pai asa am sa fac trebuie sa cumpar un monitor...ma gandeam ca o fi banda si se poate schimba...dar pana la urma ce e defect? de la lovituri? s-a facut asa?
Eu tot nu pricep ce vrei să spui prin acel „s-a făcut AȘA"; cum AȘA?!? că eu unul văd două poze ce prezintă imagini perfecte (fără artefacte, benzi luminoase / întunecate etc.
Sunt puncte si niste linii rosii mari..merge fara probleme doar.ca e deranjant la filme...
Poza asta este facuta cu telefonul http://postimg.org/image/7jurm6wdz/
Așa da, acum se poate observa care e problema. Probabil se va rezolva cu monitor extern. Poți ruga un prieten să te lase să faci o probă pe monitorul lui, ca să fii mai sigur.