| intrebaciosul2003 a întrebat:

Am o problema cu pc-ul. Doresc sa il vand insa are cateva probleme. E destul de vechi si din cand in cand windows-ul mai da o eroare si isi da restart, nu merge instalat windows 10... daca dai un clip 1080p sacadeaza etc. Daca il viand cuiva care e noob s-ar putea sa il strice repede happy ce sa fac... sa il dau sa nu? are un pentium d820 de 2.66 ghz, 4 gb ram ddr2 si un gt 420 de 2 gb care este noua happy Sa incerc sa il vand? Daca da credeti ca 650-700 roni este un pret decent?

Răspuns Câştigător
| GdX a răspuns:

Tine-l amintire. Nu merita sa mai vinzi in ziua de astazi pentru ca nu gasesti cine sa iti cumpere si daca il cumpara vreun parinte pentru copil, acel copil il va distruge mai mult ca sigur. Plus ca majoritatea filmelor sunt HD, tehnologia avanseaza prea repede pentru a mai putea vinde electronicele vechi.

5 răspunsuri:
| SabineeZazz a răspuns:

Daca vrei sa vinzi un calculator vechi care are niste probleme, sa stii ca nimeni nu o sa il ia, dar daca il faci bucati (il dezansamblezi) si ii vinzi bucatile, o sa ti le cumpere firmele de IT sau cei care vor sa isi,, confectioneze'' un laptop. Deci, eu te sfatuiesc sa-l maruntesti si sa arunci carcasa la gunoiwinking

| CPAElites a răspuns:

Mai mult de 300 lei nu iei pe el!

| sasa1sasa1sasa1 a răspuns:

Am avut unul mai bun dar nu am primit mai mult de 300 lei. Sint noi la maxim 600 in Auchan.

| octav005 a răspuns:

De ce nu incerci sa instalezi w7 si sa vezi daca iti mai da erori. si il poti vinde daca doresti.
si restartul nu cred ca e de la windows. este f posibil sa fie de la memeoria ram, incearca si cu o placuta si invers.

| Printesa10TM a răspuns:

Nu il vinde parerea mea (mai ales daca nu si nevoie de bani).